Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SOS! Gyorsan:/ Valaki!?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Gyorsan:/ Valaki!? Teblettaval kapcsolatban?!

Figyelt kérdés
Az történt hogy 5orakkor kell bevennem a fogamzasgatlo tablettamat de en fel oraval elotte elovettem h majd beveszem de mar kivettem a gyogyszert.kozben filmet neztem es annyira belemejdtemh mar nm is emlekszem h bevettem e v sem!mert nincs meg a gyogyszer es emlekszem h gondolkodtam film kozben h bekene venni meg meg kezbe is vettem de nm tudom h bevettem e es sehol nincs.a gyogyszer!!ha bevettem volna es most beveszek megegyet akkor lehet bajom?v nm fog vedeni?valaki segitsen!ugye.vedve.leszek ha veletlen kettot veztem be?lindynettet suedek!
2012. júl. 3. 17:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Miért nem számolsz utána, hogy hol tartasz a gyógyszerrel ? Egyszerűbb, mint azon aggódni, hogy bevetted e vagy sem. Ha tudod, hogy mikor kell megjönnie, akkor elkezded számolgatni a napokat és ha kijön az utolsó szem amikor be kéne venned, akkor nincs gond, ha nem, akkor vegyél be egyet.
2012. júl. 3. 18:51
 22/30 A kérdező kommentje:
De amit ma be kellett volna vennem azt kiszedtem es eltunt v bevettem nem tudom es ezert bevettem a kivetkezot.
2012. júl. 3. 19:40
 23/30 anonim ***** válasza:
Most már az lenne a hab a tortán, ha 7 nap helyett 8 nap szünetet tartanál..
2012. júl. 4. 10:46
 24/30 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi bajom tegnap! Nem fogok 8napot tartani semmiképp! És úgy fogom szedni a gyógyszert, hogy a következő csomagból kieszek egyet. Mert nem merek csúsztatni.
2012. júl. 4. 10:51
 25/30 anonim ***** válasza:
Ha kiveszel a következőből egyet, akkor azt hogy fogod pótolni ????? Miért nem kérdezed meg inkább az orvosod ? Nem tudom mióta szeded, ha már jó ideje, akkor 1 db kimaradás nem jelent akkora gondot, de ha tudod, hogy nem volt az asztalon, akkor biztosan bevetted. Vagy inkább védekezzél óvszerrel pluszban, amíg meg nem jön a megvonásos vérzésed.
2012. júl. 4. 19:36
 26/30 A kérdező kommentje:
Mindig a kovetkezovel fogom potolni.mindig lesz masik level ugyis es ugy!
2012. júl. 4. 19:47
 27/30 anonim ***** válasza:
A végtelenségig akarod csinálni ??? Ne haragudj, de ez egy nagyon felelőtlen hozzáállás, ahelyett, hogy az orvosod kérdeznéd, magaddal szúrsz ki, gratula =)
2012. júl. 4. 20:00
 28/30 anonim ***** válasza:
51%

Nyugi, valószínűleg nem lesz bajod a 2 szem tabitól. Én amilyen tablettával már találkoztam, arra azt volt írva, hogy pótolja elmaradás esetén a két szem tablettát akkor is, ha ez azt jelenti, hogy egyszerre kell bevennie a kettőt. Nyilván ilyet többet ne csinálj, de ha egy alkalommal előfordul, akkor előfordul. Nem jár nagyobb eséllyel kockázatokkal, mint eleve annak a ténye, hogy tablettát szedsz....

Lehet hogy hülyeség, de nekem a telómon van olyan alkalmazás (PillReminder), ami emlékeztet, hogy be kell vennem a tabit. És ha csak kinyomom, akkor x idő múlva újracsipog. De van rajta egy jóváhagyó gomb, amit akkor kell megnyomni ha bevetted, és akkor nem csipog újra. :) Nagyon hasznos. :)

2012. júl. 4. 20:21
 29/30 anonim ***** válasza:
Ja és még valami. Ne pótolgasd mindig a következőből... Azt a levelet amiből kiveszel egy szemet, pótolni a mostanit, amit bevettél, azt ne szedd be következő levélként, hanem tedd el tartaléknak. Inkább menj el a dokihoz egy hónappal korábban kérni a következő adagot. Így nem fogsz megkavarodni, és nem kell a végtelenségig folytatni.
2012. júl. 4. 20:22
 30/30 A kérdező kommentje:
Uu nagyon szepen koszonom amiket irtal!!:) igy fogok tenni!es meg az alkalmazast is le fogom tolteni!:D
2012. júl. 5. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!