Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SOS! Gyorsan:/ Valaki!?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Gyorsan:/ Valaki!? Teblettaval kapcsolatban?!

Figyelt kérdés
Az történt hogy 5orakkor kell bevennem a fogamzasgatlo tablettamat de en fel oraval elotte elovettem h majd beveszem de mar kivettem a gyogyszert.kozben filmet neztem es annyira belemejdtemh mar nm is emlekszem h bevettem e v sem!mert nincs meg a gyogyszer es emlekszem h gondolkodtam film kozben h bekene venni meg meg kezbe is vettem de nm tudom h bevettem e es sehol nincs.a gyogyszer!!ha bevettem volna es most beveszek megegyet akkor lehet bajom?v nm fog vedeni?valaki segitsen!ugye.vedve.leszek ha veletlen kettot veztem be?lindynettet suedek!
2012. júl. 3. 17:02
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nem a gumiba halnank bele han abba h kimaradt egy gyogyszer!es akkor mar lehet nm is ugy ved!
2012. júl. 3. 17:23
 12/30 anonim ***** válasza:
Hányszor ugassam el h 7 napig kell gumizni ha egy kimarad?????? Utána megint véd rendesen. De könyörgöm olvasd már el a betegtájékoztatóját!!!!!!!!!!!!!
2012. júl. 3. 17:25
 13/30 A kérdező kommentje:
Mar tobszor is elolvaszam!es azt irta nincs komolyabb tunete de.arrol nm ir h hat e a gyogyszer!!meg azt is irta ha elfelejtem bevenni akkor is vegyek be gyogyszert meg akkor is ha egy nap 2tablettat jelentene!meg h ha kevesebb mint 7db van a.csomagban akkor ne hagyjak szunetet.de nekem kevesebb mint7db van es most c;snaltam olyat olyat nyaralaskor h mensit kesletettem szoval most nm kene!
2012. júl. 3. 17:30
 14/30 anonim ***** válasza:

Gratulálok. Teljesen szétbaszod a szervezeted. Késleltetés meg ez is. Az az 1 nap 2 gyógyszer dolog nem egymás utánra vonatkozik hanem ha elfelejted és pótlod 12 órán belül. Pl este nyolckor vennéd be de másnap reggel 7kor jut eszedbe és potlód. Ilyenkor beveszed reggel az elmaradtat meg este a következőt. De nem egymás után rögtön.

Az is arra vonatkozik h ha kimaradt ne hagyj szünetet. De mivel te nem tudod biztosra én ezt az eljárást követtem volna. h gumi + nem tartok szünetet.

Mostmár csak annyit tudsz h sürgősen felhívod az orvosod és elmondod neki h mi van.

2012. júl. 3. 17:36
 15/30 A kérdező kommentje:
Mert mit tehet a szervezetemmel?engem csak az erdekel h ved e igy is!de inkabb ezutan gumizunk 2hetig nm bizo smmit a veletlenre!
2012. júl. 3. 17:44
 16/30 anonim ***** válasza:

HÍVD FEL A DOKID.

Azt baszod szét a szervezeteddel h még a végén meddő leszel.

2012. júl. 3. 17:45
 17/30 A kérdező kommentje:
Csak nem 2bogyotol. Meg a doki mit tudma tenni?srmmit max behivna h majd megvizsgal 10-20ezerert utana mindana nincs semmi baj azz csa.
2012. júl. 3. 17:53
 18/30 anonim ***** válasza:

Ne magánorvoshoz menj. Pláne h elég TELEFONÁLNI neki és megmondja h mit kéne most csinálnod.

Nem feltétlenül 2 bogyótól leszel meddő de pl h nem hagysz szünetet.... nem játék ám ez

2012. júl. 3. 17:56
 19/30 A kérdező kommentje:
Meg annyi lenne a kerdesem h szerintetek ha penteken kene bevennem az utolso tabit akkor most az uj csomagbol vegyek ki egyet?mert h ugye igy egy napi elment.v csutortokin hagyjam abba es tolodjon az egesz?
2012. júl. 3. 18:02
 20/30 anonim ***** válasza:
Hányszor magokjam el h telefonálj a dokinak. Inkább hallgatsz vadidegen emberekre mint egy szakemberre?? Akkor egészségedre. Én inkább már meg se nézem mit írsz mert ha eddig nem fogtad fel amit írok akkor eztán sem fogod
2012. júl. 3. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!