Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viki1331 kérdése:
Szerintetek elhanyagol? A nyári szünet során alig találkozunk a barátommal.
Figyelt kérdés
Megígérte, hogy hívni, fog mindig meg ír majd. De az első sms-re 3 napot vártam azóta is csak egyszer hívott, na meg naponta ír sms-t (legtöbbször) Miért van ez? Néha annyira hiányzik, hogy nem hallhatom a hangját, de nem akarok állandóan én "futni" utána. Szerintetek én nem hiányzom neki? Vagy miért nem keres? Esetleg hívjam én többször? Nem fogok az agyára menni emiatt?2012. jún. 30. 20:10
1/8 anonim válasza:
szerintem az ő dolga, hogy fusson utánad
írj egy olyan sms-t, hogy mit szólnál ha szakítanánk, mert sosem vagy velem és nem is válaszolsz, nem hívsz
szóval igen elhanyagol, én tuti nem csinálnék ilyet
2/8 anonim válasza:
És te mégis hányszor kerested eddig?? Te is felemelheted a kagylót.
3/8 A kérdező kommentje:
De épp ez az, annyira szeretem, hogy NEM lennék képes szakítani vele ilyen miatt.. lehet hülyeség de én így érzem.. bár néha be szokott telni a pohár, de olyankor inkább kisírom magam:/
amúgy sorry, rossz témába írtam ki véletlenül
2012. jún. 30. 20:16
4/8 A kérdező kommentje:
Ha nem ír, akkor sosem bírom egy napnál tovább, hogy ne írjak neki, vagy ne hívjam...
2012. jún. 30. 20:18
5/8 anonim válasza:
Hát bírd ki,ha kell,3 napig. Rossz egy olyan párral,akinek nincs saját élete és tőlem függ..
6/8 A kérdező kommentje:
És ha kibírom, hogy sokáig keresem... akkor nem fogja azt hinni, hogy nem érdekel, és hogy nem hiányzik? Vagy rá fog jönni, hogy azért nem keresem, mert neki kéne?
2012. jún. 30. 20:29
7/8 anonim válasza:
Kétesélyes. Vagy felfogja,hogy gáz van és lépnie kéne,vagy továbbra sem keres- de akkor már tudod,mennyire vagy fontos neki.
8/8 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam és nem kerestem 2 napig és hívott :D
2012. júl. 3. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!