Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünet után találkozunk miről beszéljek vele és nagyon jól alakulnak a dolgok vele? (részletek lenn) 14F
Üdv! 14 éves fiú vagyok és szerelmes vagyok egy lányba és a lány legjobb barátnője össze akar hozni engem a lánnyal. Azt mondta, hogy szünet után reggel mennyek oda hozzá (ügyeletesek leszünk egy emeleten) és beszéljek vele először általános dolgokról majd mondjam el érzéseimet és kérdezzem meg, hogy járna-e velem...a lánynak ám tényleg pasihiánya van mert a barátnője lemásolta MSN-en amit a lánnyal beszélgetett és azt írta a lány neki, hogy nagyon vár már egy komoly kapcsolatra meg , hogy olyan jó lenne oda bújni valakihez és hogy elvárja a sráctol hogy kezdeményezzen...igen de én meg kicsit félös tipus vagyok és még a többi lány osztálytársamtol is elkell hivnom öt beszélni de milyen indokkal mit mondjak neki??..... és hogyan küzdjem le a félelmemet?....és hogyan fejtsem ki az érzéseimet ugy hogy megszeressen? (amúgy nagyon sokat beszélünk msnen de személyesen keveset) kérlek segitsetek akkor hogy miről beszéljek vele.és tippeket.am a lány 1 hónappal idösebb gondolom az még belefér!
Köszönöm az értelmes válaszadókat!
Üdv.: Daros
Szedd össze a bátorságod és egyszerűen mondd el neki. :D
Biztos hogy örülni fog. Szorítok neked :D
És majd ugye megírod hogy mi volt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!