Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez baj? Az utóbbi két alkalomm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez baj? Az utóbbi két alkalommal a tabi szünet 1. napján jött meg a menzeszem, pedig előtte mindig a 3-4. napon jött meg. Veletek fordult már elő ilyen?

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 11:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen baj, első nap nem jöhetne meg a vérzés, hiszen akkor még a szervezeted nem tudja, hogy nem lesz több bogyó.

Menj el orvoshoz!

2012. jún. 14. 13:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Ajajjj.. Most megijedtem! Akkor elmegyek dokihoz:(

Amúgy úgy volt, hogy kedd este vettem be az utolsót, és csütörtök hajnalban jött meg (hajnal egy körül). Vagyis nem teljesen jött meg vagy nem tudom, csak egy kicsit "pecsételt" estére el is felejtettem tampont betenni, de reggel is csak egy kicsi vérzés volt.

2012. jún. 14. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!