Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi esélye van, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van, hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés

Csak petting volt és nem is nyúlt belém, csak a "bejáratnál tapogatott" és azt hiszem nem is nyúlt előtte magához, de késik a menstruációm 1 hete (de 5 napokat szokott simán is)

Légyszi komolyan válaszoljatok, tök kezdő vagyok ezért ettől is teljesen beparáztam.

2012. jún. 29. 08:12
 1/7 anonim ***** válasza:
99% h nem vagy terhes, de vegyél egy tesztet
2012. jún. 29. 08:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon valószínű, hogy nem vagy terhes. Főleg ha 5 napokat máskor is késik. De szerintem vegyél egy tesztet már csak azért is, hogy megnyugodj, mert a stressz miatt még tovább húzódhat.
2012. jún. 29. 08:36
 3/7 wml90 válasza:

tök kezdő. istenem nem értem, h aki ennyire nem tud semmit, meg ennyire új a dologban, az miért nem csinálja rendesen a dolgokat?

amúgy ha idegeskedsz, még tovább fog késni. nyugodj le, és nem lesz gond.

2012. jún. 29. 08:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen kezdő vagyok, de nem felelőtlen, irtattam már a nőgyógyászommal tablettát is, de ahhoz, hogy azt elkezdjem menstuálnom kell és Én is tudom, hogy egész kicsi az esélye, de azért tapasztaltakat inkább megkérdezek és hiába tudom ennek ellenére parázom a rutintalanság miatt.
2012. jún. 29. 08:45
 5/7 A kérdező kommentje:
tesztet nem felesleges még 14-21 között mutat már bizotsabb eredményt, de a dolog 2 hete alig volt.
2012. jún. 29. 08:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez egy kérdés volt :)
2012. jún. 29. 08:46
 7/7 anonim ***** válasza:

0%.

Egyébként ha mindig öt napokat késik, akkor nem késik, hanem neked 28 helyett 33 napos a ciklusod, ami tök normális.

2012. jún. 30. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!