Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 napja voltunk együtt a barátommal, aktus közben kiszakadt az ovszer es a barátom el is élvezett,10 oran belul vettem be esemény utáni tablettát (ESCAPELLE), holnap kellene megjöjjön a menszeszem mennyi az esélye hogy terhes leszek?
Helló, ha nem szedsz fogamzásgátlót tudok 1 tuti megoldást. 100% én már több mint 7 éve élek vele és még nem estem teherbe.
Mikor megszületünk van egy bizonyos holdállás valaki teliholdkor valaki ujholdkor született... Minden hónapban mikor a hold ugyan abban a fázisban van mind születésunk napján a nők és a lányoknak érhet petesejt ezen a napon pontosabban 4 napon keresztül termékenyek vagyunk. Nekem van egy 11 éves fiam, 7 éve élek ezzel a módszerrel és eddig bevált. A nőgyógyászom szerint egészséges vagyok mint a makk. Persze a menstruáció első napjától számolva a kb 9-14 nap is van peteérés ezt jobb ha mindenki magán figyeli meg. Valakinél korábban valakinél késöbb van peteérés, de kb 4-5 napig tart. A sperma 12-24 órán belül éri el a petesejtet ezzel is ugye számolni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!