Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, hogy a szüleim fizetik a fogamzásgátló tablettáimat? 16 éves vagyok.
"mert az óvszer sem minősül a nőgyógyászok szerint védekezési módszernek"
Nah ezt még egyetlen nőgyógyásztól sem hallottam.
Rendes használat mellett minimális az esély arra, hogy kiszakad.
És tabletta mellett is van kockázat.
Utolsó:
Én megértem azt, hogy te a tabletta mellett döntöttél.
De az butaság, hogy az óvszer nem védekezés. Már miért ne lenne az? Ha nem szakad ki, akkor véd. Nekem hat éve tökéletesen működik, mint ahogy sok másik embernek.
És én is jártam már pár nőgyógyásznál, egyik sem mondta, hogy ne lenne védekezés.
A megszakítás nem az, meg a kimosakodás.
Az óvszer egy igen megbízható fogamzásgátló eszköz.
Az orvosok nagy része azért nem javasolja, mert abból neki nincs bevétele.
Én értem, csak ne mondd, hogy nem fogamzásgátló eszköz. Mert ez hülyeség.
A guminak meg van az a veszélye, hogy kiszakad vagy lecsúszik.
A tablettánál meg meg van a veszélye, hogy kihagyod, kihányod, hasmenésed lesz, vmi gyengíti a hatását stb.
Nézz szét az oldalon, legalább minden nap 10 olyan kérdés van, hogy "szexeltem a párommal, de elfelejtettem bevenni a tabit".
Ezzel nem azt mondom, hogy a tabletta rossz, hanem azt, hogy MIND A KETTŐ BIZTONSÁGOS, HA RENDESEN HASZNÁLJÁK!
Ha szarul használják, akkor meg mindkettő szar.
Mellékesen megjegyzem, hogy Magyarországon pl. kifejezetten sokan esnek teherbe tabletta és óvszer mellett egyaránt. Mert ilyen a kultúra sajnos. Az emberek képtelenek normálisan használni a fogamzásgátló eszközöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!