Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az gáz, hogy a szüleim fizetik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, hogy a szüleim fizetik a fogamzásgátló tablettáimat? 16 éves vagyok.

Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 17:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
utolsó ugyanúgy teherbe eshet ott van az 1%,és lássuk be megannyi dolog gyengíti a hatását,szedjed a te dolgod,de én jobban érzem magam hogy nem teszem tönkre vele a hormonháztartásom
2012. jún. 6. 19:45
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

"mert az óvszer sem minősül a nőgyógyászok szerint védekezési módszernek"

Nah ezt még egyetlen nőgyógyásztól sem hallottam.

Rendes használat mellett minimális az esély arra, hogy kiszakad.

És tabletta mellett is van kockázat.

2012. jún. 6. 19:48
 23/28 A kérdező kommentje:
Azért kezdtem el én is szedni, mert nem tartottam annyira biztonságosnak az óvszert. Én is úgy vagyok vele, hogy inkább szedem, mint hogy teherbe essek. Ez a dolog, meg hogy a felét a szüleim, a másik felét meg barátom fizeti, ez most sajnos szinte megoldhatatlan, mert barátomnak most nincs állása, és nem tudna miből beszállni.. :S
2012. jún. 6. 20:04
 24/28 anonim ***** válasza:
22-es én sem voltam híve a tablettának, de úgy éreztem mielőtt szexuális életet élnék elmegyek hozzá, hogy felvilágosult legyek, és ekkor mondta, hogy az óvszer nem minősül annak, elmagyarázott mindent. És kedves kérdező nem akarlak megbántani, de én a barátomnak nem engedném, hogy szeretkezzünk, ha nem tudja támogatni a gyógyszerem, mert kb így olyan, mintha te (ez esetben a szüleid)egy aranybánya vagytok, bármi történjen a barátod kényelmesen hátradől és széttárja a kezeit, hogy nincs pénzem, de szeretkezzünk, mert az őseid úgy is fizetik.Igaz mindenkinek egyéni dolga, hogyan oldja meg az ilyen problémát, de az orra alá dörgölném, hogy, akkor a másik fél szülei is szálljanak be, mert nem csak a lány dolga a védekzésről gondoskodni, hanem mind a két félnek kellene. Persze a szexnél nem fogja mondani, hogy oldd meg magad, mert nincs pénzem, természetesen bele fog menni, hogy csináljátok. Nem akarok senkiben sem bűntudatot vagy ellenszenvet kelteni, ez az én véleményem.
2012. jún. 6. 20:48
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

Én megértem azt, hogy te a tabletta mellett döntöttél.

De az butaság, hogy az óvszer nem védekezés. Már miért ne lenne az? Ha nem szakad ki, akkor véd. Nekem hat éve tökéletesen működik, mint ahogy sok másik embernek.

És én is jártam már pár nőgyógyásznál, egyik sem mondta, hogy ne lenne védekezés.

A megszakítás nem az, meg a kimosakodás.

Az óvszer egy igen megbízható fogamzásgátló eszköz.

Az orvosok nagy része azért nem javasolja, mert abból neki nincs bevétele.

2012. jún. 6. 20:52
 26/28 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy az óvszer híve vagy, de ott van az másoknál, akik nem figyelnek, hogy kiszakad, és olvashatjuk, hogy már sokszor előfordult ilyen. Persze a tabletta sem 100%-os mindenki tudja, de nincs az, hogy: nem jó a méret, csúszkál, nézzük meg nem-e lyukadt ki, illetve egyéb pózoknál, most nem megyek bele, mert nem a témához kapcsolódik, de van, mikor olyanhoz van kedvük, amit óvszerrel nem az igazi és ráadásul, ha visszatérnek az eredeti felálláshoz húzhatnak másik óvszert. Ilyen térn kényelmesebb a fogamzásgátló. Mind a kettőnek megvan a pro és kontrája, mindenkinek szíve joga, mi mellett dönt, mit enged meg anyagi helyzete és igénye.
2012. jún. 6. 20:57
 27/28 anonim ***** válasza:

Én értem, csak ne mondd, hogy nem fogamzásgátló eszköz. Mert ez hülyeség.

A guminak meg van az a veszélye, hogy kiszakad vagy lecsúszik.

A tablettánál meg meg van a veszélye, hogy kihagyod, kihányod, hasmenésed lesz, vmi gyengíti a hatását stb.

Nézz szét az oldalon, legalább minden nap 10 olyan kérdés van, hogy "szexeltem a párommal, de elfelejtettem bevenni a tabit".

Ezzel nem azt mondom, hogy a tabletta rossz, hanem azt, hogy MIND A KETTŐ BIZTONSÁGOS, HA RENDESEN HASZNÁLJÁK!

Ha szarul használják, akkor meg mindkettő szar.

Mellékesen megjegyzem, hogy Magyarországon pl. kifejezetten sokan esnek teherbe tabletta és óvszer mellett egyaránt. Mert ilyen a kultúra sajnos. Az emberek képtelenek normálisan használni a fogamzásgátló eszközöket.

2012. jún. 6. 21:06
 28/28 anonim ***** válasza:
(tablettánál a nemi betegségeket is el lehet kapni. óvszernél nem)
2012. jún. 6. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!