Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan fogamzásgátló tabi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fogamzásgátló tabi, ami nem okoz hangulatingadozásokat?

Figyelt kérdés

ill. csak kis mértékben? Tapasztalatok, csajok? hallottam valami csökkentett hormontartalmúról, de nem tudom... :/

köszi a válaszokat! :)

2012. jún. 6. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
nem te döntöd el, hogy mit akarsz szedni, hanem az orvos mondja meg. amúgy nekem csak az első 2 hónapban voltak ilyenek, utána elmúlt. ki lehet bírni.
2012. jún. 6. 11:38
 2/7 anonim ***** válasza:

csak az orvos tudja megállapítani ,hogy te milyet szedhetsz.

amúgy ha érzékeny a szervezeted ezekre a dolgokra mindegy milyen fajta rosszul leszel tőle.

ha meg bírja a szervezeted akkor nem lesz tőle semmi bajod max az első 2-3 hónapban.

2012. jún. 6. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:

amúgy a most legkisebb horontartalmú fogamzásgátló az a Nuvaring hüvelygyűrű.

szerintem jó kis találmány bár sajnos én ezt sem használhatom mert egyáltalán nem tolerálja a szervezetem a mesterséges hormonokat:(

2012. jún. 6. 11:46
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! Tőlem megkérdezte az orvos, hogy milyen fajtát akarok, milyen árban...

:)

2012. jún. 6. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Nincs. Mindegyiknek lehet mellékhatása a hangulatingadozás is többek között.

Azt, hogy nála melyiknél jön elő és melyiknél nem, azt senki nem tudja előre.

2012. jún. 6. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem okozott semmilyen mellékhatást. Amúgy Novynette-t szedek.
2012. jún. 9. 20:58
 7/7 A kérdező kommentje:
oksa, köszi a válaszokat, csajok! :)
2012. jún. 11. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!