Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, hogy a szüleim fizetik a fogamzásgátló tablettáimat? 16 éves vagyok.
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 17:15
1/28 anonim válasza:
Hát 16 évesen honnan máshonnan lenne rá pénzed? Nem gáz.
3/28 anonim válasza:
Szerintem inkább az "gáz" hogy csak 16 vagy...
Mondjuk még mindig jobb mint a 12-13 évesek. Legalább te már érzed ennek a felelősségét. Remélem!
4/28 anonim válasza:
sokkal gázabb ha nem teszik meg és terhes leszel
5/28 anonim válasza:
A szüleid minden bizonnyal felvilágosult, korunknak megfelelő gondolkodásúak! Légy rájuk büszke! Ja és már hogy lenne gáz?!? :)
6/28 anonim válasza:
Nem. Mégis honnan lenne máshogy pénzed rá? Ha a zsebpénzedből fizetnéd, az is a szüleidtől lenne.
Viszont azért 16 évesnek nem nagyon lenne ajánlott a fogamzásátló, annak ellenére, hogy sok doki felírja. Nehogy később megbánd...
7/28 anonim válasza:
az gáz h a pasid semmit se ad bele...(hiszen az ö érdeke is)
8/28 anonim válasza:
Nem gáz. Gondolom még saját kereseted nincs. De esetleg a zsebpénzedből hozzájárulhatnál.
9/28 anonim válasza:
Sztem az a gáz hogy 16 évesen már tabit szedsz, de még mindig jobb mint a nem kívánt terhesség... És ne csaka szüleid fizessék, hanem szépen kérd meg a barátodat, hogy a felét fizesse ő... mert ő is élvezi az előnyeit...
De erre nem is kellene kérni, hanem ő kellene felajánlja...
10/28 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán, nem tudom miért merült egyáltalán fel benned ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!