Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye?

Figyelt kérdés

Novynette tablettát szedek másfél hónapja. Az első levélnél még óvszerrel szeretkeztünk barátommal, aztán ugye megjött a mensesem, elkezdtem szedni a második levelet.

Soha egy szemet nem hagytam ki, és max 1-másfél óra késéssel vettem be a tablettákat, a hét napos szünetet is tisztességgel betartottam.

Az volna a kérdésem, hogy a második levél elkezdése óta már lefeküdtünk barátommal, és belém élvezett, és hogy terhesség nem jöhet szóba ugye?

Normálisan szedtem a tablettát, szóval ilyesmi gond nem lehet. Mennyi az esély a terhességre?

2012. jún. 4. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem parázod kicsit túl a dolgokat?
2012. jún. 4. 16:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Talán egy csöppet :D De nem én aggódok igazán, hanem barátom, és biztosra szeretnék menni :)
2012. jún. 4. 16:52
 3/8 anonim válasza:
Ha biztosra szeretnél menni akkor bevettél volna egy esemény utánit, vagy elmentél volna orvoshoz, nem kiírtad volna a gyakorira, de szerintem sem kell félned!
2012. jún. 4. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyébként ha az esély érdkel, azt a Pearl-index adja meg, azaz 1 év alatt 100 nőből az adott fogamzásgátlási módszerrel hányan esnek teherbe. Ez a tabiknál 0,1-0,5 értéket ad, azaz 1000 nőből 1 év alatt 1-5 esik teherbe. Óvszernél 10-szer ennyi egyébként, tehát a tabi 10-szer olyan hatékony, mint a gumi. (Egyébként nyilván a Pearl-indexre kijövő számokat nagyban eltorzítja az, hogy sokan rosszul használják az adott fogamzásgátlót, de ezt letagadják, így valójában nem lehet megmondani, hogy tökéletesen használva mennyi az esély. Nyilván jóval kisebb.)
2012. jún. 4. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha biztosra akartok menni, akkor ne dugjatok. :) Biológiában nincs 100%.
2012. jún. 4. 16:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Én teljesen jól szedtem, ebben biztos vagyok :) Csak pár napja fáj kicsit a cicim (feszít, vagy nem is tudom leírni az érzést).

Mondjuk hallottam azt, hogy a fogamzásgátlótól megnő az ember melle. Lehet ezért érzékenyek?

2012. jún. 4. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló helyes szedése mellet is teherbe lehet esni, csak nagyon kicsi az esélye.
2012. jún. 4. 17:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Drága szívem, áruld már el, MIÉRT szeded a tablettát?

Az a neve, hogy fogamzásgátló tabletta. Lassan írom: FO-GAM-ZÁS-GÁT-LÓ. Érted? Megakadályozza a fogamzást. Avagy teherbeesést.

Jó, jó, sok a felelőtlen és tájékozatlan tini, de ez a ló túloldala... És szerintem épp akkora tájékozatlanságról tanúskodik, mint a "spermás a bugyim, lehetek terhes?" kérdés kiírója...

2012. jún. 4. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!