Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menstruáció melyik napjaiban legkisebb a teherbeesés esélye?
A menzesz alatt baromira egészségtelen a szex.
Egyébként a vérzés ideje alatt elég kicsi az esély a teherbeesésre, de attól még van. Sőt, a ciklus összes napján van esély rá.
Majd ha mégis összejön, elnevezheted "Kicsi Esélynek"
Szia! Pontosan most nem fogom Neked kiszámolni a napokat, de a menstruáció vége után 3 nappal még nem lehet teherbe esni. A menstruáció végét ne a tényleges időpont alatt értsd, hanem azt az időpontot, amikor vége kellene, hogy legyen a kezdő nap után.
Én sokszor élveztem ekkor a páromba és nem lett belőle semmi. Persze azért megjegyzem, hogy biztos ez sem 100%. 29f
Ennyire baromira nehéz kotont venni?
MINDIG kockázatos. Érted? Felfogtad? Megértetted???
Értem én, hogy gyökér, de mért akarja terjeszteni?
Nem érdemes védekezés nélkül szexelni semmikor, mert akármikor történhet spontán peteérés pl.
A menstruáció előtti napokon a legkisebb az esélye. Ha kiszámolod, hogy kb. a mensi kezdete után 2 héttel van peteérés, akkor a legnagyobb. Minél távolabbi ettől az időpont, annál kisebb az esély, de bármikor teherbe lehet esni.
A ciklus.hu oldalon van ilyen opció, hogy a beírt melyik alapján kiszámolja, mikor mennyire vagy termékeny. Persze csak tájékoztató, azt a program nem tudja, mikor van peteérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!