Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért néz hülyének a nődoki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz hülyének a nődoki, ha azt mondom, híztam a fog. Gátlótól?

Figyelt kérdés
Én ettől teljesen kiakadok. Gúnyosan annyit mond, nincs benne kalória, nem attól híztam. De könyörgöm, azóta jött rám több mint +5 kg felesleg, mióta szedem. Mindezt úgy, hogy többet mozgok, mint a gyógyszer előtt. Egyszerűen folyton zabálhatnékom volt attól a xartól (lindynette 20) és szépen fel is szaladtak a kilók. Miért tagadja ezt a tényt minden nőgyógyász, amikor még a betegtájékoztatón is rajta van, hogy hízni lehet tőle??? Meg lehet szabadulni ettől a feleslegtől? Mercilonra váltottam, talán mintha picit vékonyodnék, de lehet, hogy csak beképzelem. Uúgy kijön minden mellékhatás, mint a lindynettetől.
2009. jún. 30. 07:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Amúgy netes dokik is hülyének néztek, nem csak a saját orvosom.
2009. jún. 30. 10:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Természetes módszer szóba sem jöhet, mivel nem rendszeres a ciklusom, hiába menstruálok 12 éve, tehát nem tudok számolgatni. Meg nekem nem elég a 90 %-os biztonság, mert amilyen mákos vagyok, biztos a maradék 10-be esnék. Gumi már 2x szakadt, szal abban sem bízom.
2009. jún. 30. 10:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha Hajdú-Bihar megyében vagy akkor tudok egy dokit ajánlani.
2009. jún. 30. 13:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Csongrád-megye.
2009. jún. 30. 13:57
 15/16 anonim ***** válasza:

A természetes módszert szerintem is hagyd. Ugye-ugye, az a bizonyos 10% ? :D Én is szoktam parázni még tabi mellett is, az ördög sosem alszik. Sose engedem, hogy a középidő tájékán belém élvezzen a pasim. Így nyugodtabban várom a mensit.

Anyukád kihez jár? Ő mit mond erre az egészre? Nem segít?

Figyi, ha a tabira tudsz pénzt félretenni, akkor egy normális orvosra is lehetne. Egyszerűen ki kell tapasztalnod, hogy melyik lesz számodra a jó gyógyszer. Vagy egy hormonvizsgálattal (szintén pluszköltséggel jár), vagy 2-3 hónap próbaidővel.

Fanni

2009. júl. 1. 15:43
 16/16 A kérdező kommentje:

Anyám nem jár dokihoz. Ebben a tetves városban 2 doki van. Az egyik az enyém, a másik magán. A szomszéd városban is olyan nődoki van, aki a nők méhét lyuggatja ki abortuszkor. Ilyenekre bízzam magam?

Megőrülök már a mellékhatásoktól. Fél éve szenvedek. A doki nem ír másikat, azt mondja nincs mit. Közben meg létezik 26 fajta gyógyszer, én 2-t próbáltam. Szerinte mégsincs mit tenni, nem tud mást írni :S

2009. júl. 2. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!