Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz hülyének a nődoki, ha azt mondom, híztam a fog. Gátlótól?
A természetes módszert szerintem is hagyd. Ugye-ugye, az a bizonyos 10% ? :D Én is szoktam parázni még tabi mellett is, az ördög sosem alszik. Sose engedem, hogy a középidő tájékán belém élvezzen a pasim. Így nyugodtabban várom a mensit.
Anyukád kihez jár? Ő mit mond erre az egészre? Nem segít?
Figyi, ha a tabira tudsz pénzt félretenni, akkor egy normális orvosra is lehetne. Egyszerűen ki kell tapasztalnod, hogy melyik lesz számodra a jó gyógyszer. Vagy egy hormonvizsgálattal (szintén pluszköltséggel jár), vagy 2-3 hónap próbaidővel.
Fanni
Anyám nem jár dokihoz. Ebben a tetves városban 2 doki van. Az egyik az enyém, a másik magán. A szomszéd városban is olyan nődoki van, aki a nők méhét lyuggatja ki abortuszkor. Ilyenekre bízzam magam?
Megőrülök már a mellékhatásoktól. Fél éve szenvedek. A doki nem ír másikat, azt mondja nincs mit. Közben meg létezik 26 fajta gyógyszer, én 2-t próbáltam. Szerinte mégsincs mit tenni, nem tud mást írni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!