Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit kell mondani? Nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell mondani? Nagyon félek, hogy valamit elrontok és hülyének néznek.

Figyelt kérdés
Szóval fel szeretném hívni az SZTK-t, hogy időpontot kérjek a nőgyógyásztól.De nem tudom, hogy mit kell mondani a telefonban...Miket kell kérdezni, egy vizsgálat pénzbe kerül-e stb...?Milyen melléket kell kérni vagy ilyesmi?Mert egyik barátnőm felhívta és a nőgyógyászt kérte, aki azt mondta, hogy valamilyen melléket kell kérni, ha időpontot szeretnék.De elfelejtette, hányas mellék...Én pedig nem nagyon merem felhívni. :S
2010. ápr. 26. 15:54
 1/9 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok és fogamzásgátlót szeretnék felíratni.
2010. ápr. 26. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Elég ha annyit mondasz, hogy időpontot szeretnél kérni! Miután ezt ledumáltátok, megkérdezed, hogy mit kell vinni magaddal! Az, hogy elfelejted, azon nem lehet segíteni! Írd le vhova!

Ha télleg nem kivizsgálás, akkor pénzbe nem kerül, csak a tabi!

2010. ápr. 26. 15:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Előzőhöz kapcsolódva: valószínűleg vizsgálat is lesz, jobb orvosok nem írnak tablettát vizsgálat nélkül. Mivel sztk, szerintem nem kell fizetni így sem, de ha telefonálsz, nyugodtan kérdezd meg. Nincs benne semmi ciki, bár kissé korainak tartom a szexet 15 évesen, nagyon jó, hogy előrelátó vagy, és legalább védekeztek. Erre gondolj, hogy ez komoly gondolkodásra vall és nincs mit szégyellni. Sokkal gázabb, ha eszedbe sem jut védekezni meg dokihoz menni.

Szóval felhívod őket:

- Jó napot kívánok, nőgyógyászatra szeretnék időpontot kérni. Kapcsolná kérem, vagy megadná a melléküket?

(Itt kapcsolja vagy megadja, felveszik vagy telefonálsz újra.)

- Jó napot kívánok, nőgyógyászatra szeretnék időpontot kérni.

(Megmondják, mikorra van, ha jó, elfogadod, ha nem megkérdezed, mikor van rendelés és megmondod, neked mikor lenne jó.)

- Mikor van rendelés? Mehetnék kedden 7-kor?

(Válszolnak.)

- Még egy kérdésem lenne, kell fizetni a vizsgálatért, ha fogamzásgátlót szeretnék felíratni?

(Megmondják.)

- Köszönöm szépen, viszont hallásra.

Van, ahol azt is megkérdezik, van-e valami panaszod, ekkor megmondod, hogy

- Nincs, fogamzásgátlót szeretnék felíratni.

2010. ápr. 26. 16:10
 4/9 A kérdező kommentje:
És mi a különbség a rendelés, és az időpontos vizsgálat között?:S Rendelési időben is rögtön megvizsgálnak és akkor megyek be időpont nélkül, mikor odaérek?
2010. ápr. 26. 16:13
 5/9 anonim ***** válasza:
15 évesen még ne gátlózzz!!!
2010. ápr. 26. 16:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor fizesd az abortuszomat!:)
2010. ápr. 26. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Mért ne?Inkább legyen gyereke? A gumi meg marhára nem jó...és is 15 évesen kezdtem el szedni(majdnem 16) és most leszek 18.

Amúgy nálunk isszonyú sokat kell várakozni :( már sorszámot se adnak, annyira rossz az egész...

2010. ápr. 26. 16:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálunk a betegfelvételen adnak sorszámot, azzal felmész a nőgyógyászhoz, és majd az alapján behívnak. (III. ker, Csobánka tér) Sosem kell nagyon sokat várni, max 2-3 ember szokott előttem lenni. Amúgy semmi különbség nincs az időpontos és a "csak úgy bemegyek" vizsgálat között.

Én örülök, hogy tabit szedsz. :) Nem szeretem a vészmadarakat, akik azzal fenyegetnek, hogy trombózist kapsz, meg meddő leszel. Ez nem igaz. A tabi jó, biztonságos, csak figyeld oda, hogy rendesen szedd. :)

16/L

2010. ápr. 26. 16:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Szija! Gyerek nőgyógyászatra nem kell időpont legalábbis nyíregyházán! Én már 2 hónapja járok ciklus felépítésre! :( Én is tabit akarok feliratni de nem tom h hogy mondjam meg az orvosna :S:S Szerintetek??
2010. ápr. 26. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!