Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek hülyének fognak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyének fognak nézni?

Figyelt kérdés
Párommal az első együttlétet tervezzük, természetesen védekezünk, óvszerrel, mert nem szeretnék fogamzásgátlót szedni.Arra gondoltam, hogy feliratok a biztonság kedvéért egy 72 órás tabit.Volt már így valaki, hogy felíratta, de nem volt gáz akkor? + egy kérdés:amikor felirattatom, akkor megvizsgálnak? ugye nem? voltam már nőgyógyásznál, de ezt kihagynám, ha lehetne...20L
2010. nov. 7. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

sztem nem fog hülyének nézni!

Ha nem kéred hogy vizsgáljon meg sztem nemfog akaratoskodni!

2010. nov. 7. 14:49
 2/11 Moszuke ***** válasza:
34%
hát igen..nem is görcsölsz a dolgon.. biztos élvezni fogod ha ennyire parázol..fhu-fhu! o.0
2010. nov. 7. 14:49
 3/11 anonim ***** válasza:
72 órás tablettát a háziorvosod is felírhat.Nekem is ő írta fel,azért nem kell nőgyógyhoz menni.
2010. nov. 7. 14:54
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi=) utolsónak:te vészhelyzetben írattad vagy nem?
2010. nov. 7. 14:57
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
Én máris hülyének nézlek.
2010. nov. 7. 15:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Minek a 72 órás tabi, ha óvszert használtok? Ha ennyire tartasz attól, hogy az valamiért nem válik be, inkább írass fogamzásgátlót. Bár hozzátenném, megértem, hogy nem akarsz szedni, mert akármilyen modern, meg alacsony hormontartalmú, meg még kölcsön is ad hónap végén, sajnos a fogamzásgátló komoly károkat tud okozni. Viszont az esemény utáni tabletta még inkább.

Ha nem vagytok rutinosak az óvszerhasználatban, akkor előtte pettinggel gyakoroljatok! ;) Amúgy meg ne görcsölj, ha valami gáz van, másnap is elmehetsz orvoshoz. Ne az maradjon meg az első együttlétből, hogy mekkora para volt, kicsit engedd el magad! :D

Sok szerencsét! :)

2010. nov. 7. 15:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem egyszer kellett 72 órás tablettát íratni, mert elszakadt az óvszer. Az orvosom például ilyen esetben alapból mindenkit megvizsgál még UH-val is. Elmesélte, hogy azért ilyen óvatos, mert nem egyszer volt olyan páciense, aki a már meglévő, néhány hetes terhességét próbálta így megszakítani. Szerintem nem fognak neked előre 72 órásat felírni (max, ha azt mondod, hogy már megtörtént a "baj"), de ez csak az én véleményem, lehet, hogy ez is doki függő.

2010. nov. 7. 15:26
 8/11 anonim ***** válasza:
igen.
2010. nov. 7. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is felírták, mert elmondtam a dokinak, mi a helyzet

Odaadta a receptet, de nem volt rá szükség

90 napig ki lehet váltani bármikor

2010. nov. 7. 17:05
 10/11 anonim válasza:

Szijja.

Én a párommal egy kisebb baleset után, megkérdeztem nőgyógyászom véleményét, és nem vizsgált meg hanem egyből feírta... Nekem volt egy kis mellékhatása un. dekoncentrált lettem tőle. nem tudtam rendesen emlékezni beszélgetésekre, feledékeny voltam, és ingerült. tehát én többet látni nem akarom :)

2010. nov. 7. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!