Hülyének fognak nézni? (magyarázat lent)
17 éves lány vagyok, és hétvégente mindig unatkozok. az osztálytársaimmal jóban vagyok, de egy embert kivéve soha nem hívnak sehová, mert már mindenkinek megvolt a baráti köre. Én pedig gimi előtt költöztem ide, tehát rajtuk kívül szinte senkit nem ismerek. és ez az egy ember se sokszor hív el, mert ő meg más városban lakik és koleszos, tehát szintén sok embert ismer. Én meg alapból nem vagyok egy otthonülős fajta, de mivel nincs senki, akivel elmehetnék ide-oda, kezdek becsavarodni és úgy érzem mindenből kimaradok. Ezért arra gondoltam, hogy keresek számomra szimpi embereket a facebookon és írok nekik, hátha vkinek van kedve barátkozni. Szerintetek? Egyébként én lányoknak írnék és ezért is vagyok bizonytalan... mert az még oké hogy fiú ír lánynak, de lány lánynak? Egyébként nem vagyok leszbi, csak a fiúk sztem félreértenék.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett.
Dehogyis... Szerintem úgy a legegyszerűbb ez hogy kérdezel valamit tőlük, mittudomén ha festett a hajuk akkor milyen festéket használnak, mik a tapasztalataik (mivel én sokat festem a hajam meg műszempillát hordok, állandóan ilyenekkel keresnek meg xD Tesóm meg úgy találta az egyik nagyon jó barátnőjét, hogy ugyanígy megkérdezte tőle hogy milyen hajfestéket használ :D)
De amúgy kérdezheted azt is milyen telefonja, fényképezője van, bár a ruhás dolgokat hanyagolnám, ha még éretlenebb akkor zokon venné hogy olyan ruhát akarsz mint ami neki van :D De sok mindent lehet még kérdezgetni, utána simán szóba lehet vele elegyedni. Általában nem harapnak az emberek, amúgy meg mittudomén megkérdezel 50 ember, abból 40 elküld, de 10nél van "esélyed", akkor már simán megérte :D
lány vagyok...
amúgy nem rögtön azzal kezdeném, hogy menjünk partizni.
hát akkor szted hogy? ha tudnám nem ezzel próbálkoznék.
1.-nek köszi, jó ötlet, majd kipróbálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!