Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen nem fognak a tesco-ban vagy akármilyen boltban hülyének nézni ha óvszert szeretnék venni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 15:24
1/22 anonim válasza:
Én is ettől féltem, hogy hülyének néznek mikor tampont veszek, de sinkit nem érdekel. Az óvszer kicsit más, de szerintem nem igazán izgatna senkit. 15/L
2/22 anonim válasza:
úgysem tudják hány éves vagy, + ha én eladó lennék, inkább örülnék, hogy védekezik végre egy szexszel élő :)
3/22 A kérdező kommentje:
ja és még annyit hogy 15/F
2011. febr. 2. 15:26
4/22 anonim válasza:
Hülyének biztos nem, maximum kiakadnak de egy pillanat múlva rájönnek hogy elég érett lehetsz ha törődsz a védekezéssel..
5/22 anonim válasza:
Le is akarsz feküdni valakivel vagy csak úgy kell?
6/22 anonim válasza:
Hát van pár érdekes nyomi eladó:)
Barátommal síkosítót vettünk a tescoban és a szőke dagadt csaj elkérte a személyit :DDDD
Visítottunk, megkérdeztem, hogy ez most komoly? :D:D
23/F
21/N :DDD
7/22 anonim válasza:
Igen, és az eladó amint meglátja elveszi tőled és bejelenti a hangos bemondom hogy egy 15 éves srác óvszert vásárol nála. Ezután mindenki odatömörül és bámulni fognak ^^.
De reálisabb lehet hogy nem.
8/22 A kérdező kommentje:
már nemsokára kelleni fog 1-2 hónapon belül megfog történni, szóval be kell szereznem
2011. febr. 2. 15:32
9/22 anonim válasza:
Én úgy emlékszem 18 éven aluli nem vásárolhat ilyesmit Tescoban. Viszont egy drogériában (DM, Rossman) gond nélkül kiszolgálnak.
10/22 anonim válasza:
1-2 hónapon belül szétmentek pajtás. Ne izgulj emiatt.
Máskülönben, ha ennyire félsz tőle, akkor minek akarsz szexelni? Nem is vagy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!