Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért néz hülyének a nődoki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz hülyének a nődoki, ha azt mondom, híztam a fog. Gátlótól?

Figyelt kérdés
Én ettől teljesen kiakadok. Gúnyosan annyit mond, nincs benne kalória, nem attól híztam. De könyörgöm, azóta jött rám több mint +5 kg felesleg, mióta szedem. Mindezt úgy, hogy többet mozgok, mint a gyógyszer előtt. Egyszerűen folyton zabálhatnékom volt attól a xartól (lindynette 20) és szépen fel is szaladtak a kilók. Miért tagadja ezt a tényt minden nőgyógyász, amikor még a betegtájékoztatón is rajta van, hogy hízni lehet tőle??? Meg lehet szabadulni ettől a feleslegtől? Mercilonra váltottam, talán mintha picit vékonyodnék, de lehet, hogy csak beképzelem. Uúgy kijön minden mellékhatás, mint a lindynettetől.
2009. jún. 30. 07:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem egy orvosnak nem lenne szabad gúnyolódni,főleg nem egy nődokinak,nem azért mész hozzá... de mind1

Én is Mercilont szedek, engem mindenki elrémísztett, hogy 10-20 kgt hízott tőle, én 2,5 kgt fogytam tőle, ami pont jó, mert szülés után pont ennyi maradt rajtam :)

Nekem a fejem fájt tőle az elején de az 1. doboz után ez megszűnt.

2009. jún. 30. 08:12
 2/16 A kérdező kommentje:
Mercilontól eddig hányinger és mellfájdalom és erősebb hasi görcsök. A halál zsíros bőrről ne is beszéljek. Ezek mind voltak a lindynettetől is, csakhogy most erősebbek a mellékhatások.
2009. jún. 30. 08:14
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

A fogamzásgátlóban lévő terhességi hormonoktól nagyobb lesz az étvágyad,mint minden várandós nőnek,és ezért eszel többet.Amúgy én nem találkoztam olyan dokival,aki tagadná, h a terhességi hormon így hat a szervezetre.Persze van,aki érzékenyebb rá,és van,akit nem zavar meg annyira.

Én miligest-et szedtem.Az első 2 hónapban voltak komolyak a mellékhatásai,de egy grammot sem híztam tőle.

2009. jún. 30. 08:20
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát sajnos akárhány dokival beszéltem, mind kinevetett és elbagatellizálta ezt a hízást... :S
2009. jún. 30. 08:26
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert tényleg nem a tablettától hízol. Hanem attól, hogy valamivel többet eszel mellette.

Ha nem rohanod le a hűtőt, akkor nem fogsz meghízni tőle. 5 éve szedek melianet (kb ugyanazt, mint a lindynette) és az összes gatyóm jó rám, amiket 16-17 éves koromban hordtam.

2009. jún. 30. 09:16
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

egyset értek a kérdezővel! én is ezt a tabit szedem már 2éve most 18vagyok és lassan már 10kg felesleg van rajtam,amit a tabi szedése után jött fel rám. lefogyni nem lehet ,esetleg akkor megy le a plusz kilo,ha abbahagyjuka tabit (én ugy hallottam). És én sem értem hogy a dokik miért nem vallják be hogy igenis ettőkl hiztunk,ugyanis teli van hormontartalommal, mitől ugye hizunk, de neeeem ettől nem lehet hizni mert alacsony a h.tartalma. én nem merek váltani,enek mszerencsére semmi mellékhatás nem volt az elején. már kibírom vele :(, de még egy igy van a hüvelygomba is. aki tabit szed az fogékonyabb a gombára,nah nekem ezelőtt semmi gombás bajom nem volt,de miota szedem a gyógyszert azóta 3havonta előjön,mikor meg mondom a dokinak h szerintem ez a tabitól van,a válasz ez "attól nem lehet"-----dehogynem lehet!!!!!!!

Kiborít a sok orvos, és sajnos nekem már nem ez az első dokim, de ez sem az igazi,de nem találok egy megértő normális dokit!

2009. jún. 30. 09:41
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen, azért hízok, mert éhes vagyok. Miért vagyok éhes? Mert szedem a bogyót. Akkor mitől is hízok, ha nem a bogyótól? Közvetettem ugyan, de attól. Előtte nem akartam félóránként kifosztani a hűtőt, mert nem éreztem éhesnek magam, most meg... Ha tehát nem lenne rajtam a zabálhatnék a bogyótól, nem is híztam volna ennyit...
2009. jún. 30. 09:50
 8/16 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy mérges vagy. Teljesen egyetértek veled, hogy lehet hízni a tabi szedése alatt. Kinek mi... Nekem pl. a Yasminelle adta be a kulcsot, de az aztán nagyon odatett. Mert étvágyat csinált én meg zabáltam, a sportot meg nagy ívben leszartam. Ennek meg is lett az eredménye.

Ma már nincs rajtam csak 1-2 kiló felesleg, Trinordiolt szedek, a sokak által carnak, ősréginek titulált készítményt, de rendben vagyunk. Naponta 1-2 óra edzés, és én is carok a kilókra. :D

Sok nőgyógyász igen flegma tud lenni. Elmész ,bezsebeli a lóvét, kiír vmi utolsó gyógyszert(amelyik gyógyszergyártó épp lefizette), aztán kalap kabát, mehetsz dolgodra. Nézz utána, kiket szeretnek a lakóhelyeden, én is így találtam meg a kedvencemet. Olyan sokan vagyunk mindig a rendelésen, de mégis van mindenkihez egy jó szava a dokinak. Szóval sok sikert!

Fanni

2009. jún. 30. 10:48
 9/16 A kérdező kommentje:
Hát ez sztk-s doki. Rajta kívül még 1 doki van, de az magán. Arra sajnos nincs pénzem :(
2009. jún. 30. 10:52
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
lányok, én azt nem értem mi a francért kell tablettát szedni?? Komolyan ér annyit , hogy hormonokkal bombázzátok magatokat, ráadásul ennyi mellékhatás mellett??? Vannak nők, akik meg se érzik, hogy tabit szednek, ők szedjék, mivel az ő esetükben tényleg ez a legkényelmesebb. Én is szedtem tabit anno (yadine-tehát új fajtát) iszonyatosan rosszul voltam amig szedtem (5 levél)...vannak akik egyáltalán nem is szedhetnek hormonális fogamzásgátlót, mivel nem birja a szervezetük. Nekem ennyi tapasztalat elég volt a yadinnel, azóta nem vagyok hajlandó hormonokkal tömni magam, se azzal a tablettával, se egy újabbal kisérletezni. Az a baj, hogy Magyarországon nagyon beszűkölten gondolkodnak az emberek a védekezést illetően. Azt hiszik, hogy van az óvszer-tabi-krém és ezzel el van intézve, illetve a többi módszer kamu... Na most számtalan olyan módszer van, amiket felelőségteljesen alkalmazva 90%os biztonságot ad! Nem fogom mindet leirni, mert rengeteg ilyen van, és mindenki magának fogja megtalálni a legmegfelelőbbet. De pl böngésszetek az interneten és nézzetek utána a természetes fogamzásgátlásnak. Én két éve alkalmazok két ilyen módszert együttesen, ezalatt egyszer se volt baleset és ez nem a szerencsének köszönhető, hanem annak, hogy a ciklus pontosan kiszámolható optimális esetben!!! Ja, és ne mondja senki, hogy fiatal lányoktól nem várható el, hogy ilyenekre odafigyeljenek! Én is csak 18 vagyok.
2009. jún. 30. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!