Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz hülyének a nődoki, ha azt mondom, híztam a fog. Gátlótól?
Szia!
Szerintem egy orvosnak nem lenne szabad gúnyolódni,főleg nem egy nődokinak,nem azért mész hozzá... de mind1
Én is Mercilont szedek, engem mindenki elrémísztett, hogy 10-20 kgt hízott tőle, én 2,5 kgt fogytam tőle, ami pont jó, mert szülés után pont ennyi maradt rajtam :)
Nekem a fejem fájt tőle az elején de az 1. doboz után ez megszűnt.
A fogamzásgátlóban lévő terhességi hormonoktól nagyobb lesz az étvágyad,mint minden várandós nőnek,és ezért eszel többet.Amúgy én nem találkoztam olyan dokival,aki tagadná, h a terhességi hormon így hat a szervezetre.Persze van,aki érzékenyebb rá,és van,akit nem zavar meg annyira.
Én miligest-et szedtem.Az első 2 hónapban voltak komolyak a mellékhatásai,de egy grammot sem híztam tőle.
Mert tényleg nem a tablettától hízol. Hanem attól, hogy valamivel többet eszel mellette.
Ha nem rohanod le a hűtőt, akkor nem fogsz meghízni tőle. 5 éve szedek melianet (kb ugyanazt, mint a lindynette) és az összes gatyóm jó rám, amiket 16-17 éves koromban hordtam.
egyset értek a kérdezővel! én is ezt a tabit szedem már 2éve most 18vagyok és lassan már 10kg felesleg van rajtam,amit a tabi szedése után jött fel rám. lefogyni nem lehet ,esetleg akkor megy le a plusz kilo,ha abbahagyjuka tabit (én ugy hallottam). És én sem értem hogy a dokik miért nem vallják be hogy igenis ettőkl hiztunk,ugyanis teli van hormontartalommal, mitől ugye hizunk, de neeeem ettől nem lehet hizni mert alacsony a h.tartalma. én nem merek váltani,enek mszerencsére semmi mellékhatás nem volt az elején. már kibírom vele :(, de még egy igy van a hüvelygomba is. aki tabit szed az fogékonyabb a gombára,nah nekem ezelőtt semmi gombás bajom nem volt,de miota szedem a gyógyszert azóta 3havonta előjön,mikor meg mondom a dokinak h szerintem ez a tabitól van,a válasz ez "attól nem lehet"-----dehogynem lehet!!!!!!!
Kiborít a sok orvos, és sajnos nekem már nem ez az első dokim, de ez sem az igazi,de nem találok egy megértő normális dokit!
Elhiszem, hogy mérges vagy. Teljesen egyetértek veled, hogy lehet hízni a tabi szedése alatt. Kinek mi... Nekem pl. a Yasminelle adta be a kulcsot, de az aztán nagyon odatett. Mert étvágyat csinált én meg zabáltam, a sportot meg nagy ívben leszartam. Ennek meg is lett az eredménye.
Ma már nincs rajtam csak 1-2 kiló felesleg, Trinordiolt szedek, a sokak által carnak, ősréginek titulált készítményt, de rendben vagyunk. Naponta 1-2 óra edzés, és én is carok a kilókra. :D
Sok nőgyógyász igen flegma tud lenni. Elmész ,bezsebeli a lóvét, kiír vmi utolsó gyógyszert(amelyik gyógyszergyártó épp lefizette), aztán kalap kabát, mehetsz dolgodra. Nézz utána, kiket szeretnek a lakóhelyeden, én is így találtam meg a kedvencemet. Olyan sokan vagyunk mindig a rendelésen, de mégis van mindenkihez egy jó szava a dokinak. Szóval sok sikert!
Fanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!