Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek jogos?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos?

Figyelt kérdés
1 honap és 17 éves leszek. Anyumnak mondtam, hogy szeretnék ellmenni nőgyogyászhoz mert megakarom nézetni magam. Azt mondták nekem, hogy ennyi idős korban ez természetes. De anyum szerint ő nem fog velem "ÉGNI" a nögyogyásznál! Majd elkezdte mondani, hogy ő nem fog felíratni nekem fogamzásgátlót mert "DRÁGA". Pedig nem is mondtam neki, hogy kéne bár örülnék neki.
2012. máj. 24. 23:57
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Helyesírást kérlek ne nézzétek mert nem tudok helyesen írni.
2012. máj. 24. 23:58
 2/11 kiflitolvaj ***** válasza:
Ne hallgass anyádra.
2012. máj. 25. 00:01
 3/11 kiflitolvaj ***** válasza:
100%
Mondjuk azt megkérdezném tőle, hogy szerinte a tabi mennyivel drágább havonta, mint egy unoka..
2012. máj. 25. 00:04
 4/11 anonim ***** válasza:
17 évesen egyedül szülői engedély nélkül is elmehetsz nőgyógyászhoz.
2012. máj. 25. 00:13
 5/11 anonim ***** válasza:
A tabletta nem véd a fertőzésektől valszeg anya ezt kifogásolta benne...mert sose bìzz egy pasiban.Soha. El kéne anyuddal beszélgetned mégegyszer h miért szeretnéd
2012. máj. 25. 00:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanezt mondta anyám csak 16 éves koromban fogtam magam elmentem egyedül megoldottam
2012. máj. 25. 00:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem te érettebb gondolkodású vagy, mint anyukád.

Egyébként nem kell, hogy veled menjen! Velem soha nem volt anyukám nőgyógyásznál. Ha nagyon félsz tőle, akkor kérd meg a párod (ha van), vagy egy barátnődet, hogy menjen veled.

2012. máj. 25. 00:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Menj el nyugodtan egy barátnőddel a legközelebbi nőgyógyászhoz :) Kérj időpontot a kórházban a nőgyógyászaton és ennyi.Ne hallgass anyukádra!
2012. máj. 25. 00:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Oké menj csak el de felkérnék minden válaszolòt h a továbbiakban ne hergeljük arra h ne hallgasson az anyukájára.... -.-
2012. máj. 25. 00:45
 10/11 kiflitolvaj ***** válasza:
Engem nem kell felkérni, nem hergeltem senkit, volt egy kérdés, válaszoltam. Ezzel gondolom mások is így vannak. A "ne hallgass anyádra" megjegyzés az adott kérdésre vonatkozik, nem pedig általánosságban. Nem csak a fogazmásgátlás miatt fontos időnként nőgyógyászhoz járni.
2012. máj. 25. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!