Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkorom óta migrénes vagyok, de egy ideje sszinte állando a fejfajasom. Azt hiszem a fogamzagatlo az oka. Kerhetem egy ferfitöl hogy ö védekezzen? Jogos?
Figyelt kérdés
Fél éve szedem ezt a gyogyszert de megörülök az állano fejfajastol. Most jöttem rá hogy csakis a gyogyszer lehet mert mikor semmit sem szedtem jól voltam. A ferjem mint egyik ferfi sem,ö sem szereti az óvszert,csakhogy én meg nem vagyok hajlando ezzel a fajdalommal élni. Szerintetek önzö lenne ha azt kernem töle ö védekezzen? Vagy köttesse el magat 52 éves ugysem akar több gyereket,van egy kisfiunk....2012. febr. 23. 13:34
1/11 anonim válasza:
Igen, valószínűleg a sphincter Oddi ér görcsöl a fejedben.
2/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem önző dolog ezt kérni jelen esetben. Viszont még rengeteg más védekezési módszer van. Ha pedig tényleg nem akar gyereket, akkor az elköttetés is jó ötlet.
3/11 anonim válasza:
Kérheted, hisz annyi neki is mint neked. DE! nem véletlenül van 1000+1 féle fog.gátló, mindenképp menj vissza a dokihoz aki kiírta és mond el mi a panaszod. Egyébként van spirál is, azt is tetethetsz fel.
4/11 anonim válasza:
Az elköttetés durva lenne, de nyugodtan megkérheted, hogy ő védekezzen. Nincs abban semmi.
6/11 anonim válasza:
Igen! Ott a spirál, beszélj a nőgyógyászoddal. Én nem vagyok fogamzásgátló ellenes, de a te esetedben nem szabadna szedned. Ha állandóan fáj a fejed, akkor az sem esik jól, amiért szeded, a szex.
32 N
7/11 anonim válasza:
Természetesen kérheted. Vagy a te akaratod nem számít? Ennyi erővel egy kutyát is kefélhetne.
Ez az óvszetéma meg lerágott csont. Tudom sok pasi nem szereti a kotont, de csak azért nem mert nem ért a szexhez. Igénytelenek, önzőek és bénák, ezért van ennyi megkereseredett nő.
8/11 anonim válasza:
Migrénes nő alapból nem szedhetne fogamzásgátlót.
Szerintem elvárható, hogy ő védekezzen, ha te nem tudsz, hiszen mindkettőtök érdeke.
Ez nem önzőség.
9/11 A kérdező kommentje:
Nahát én is igy gondolom! Miért mindig nekünk kell védekezni,ö is megteheti. Spiralom mar volt,kidobta a szervezetem! Hormont meg ezek szerint nem birom. El i akartak már engem i skötni az orvosok,nem engedtem,ezzel az erövel öt is elköthetik ugy gondolom. Az orvoshoz természetesen visszamegyek! Köszönöm a válaszokat.
2012. febr. 23. 14:30
10/11 anonim válasza:
A férfit egyszerűbb is elkötni egyébként. Tudtommal.
Szerintem ha eddig te védekeztél, igazán elvárható most már tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!