Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hétfőn szedtem be az utolsó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétfőn szedtem be az utolsó fogamzágátló tablettát az első levélből. Ma pedig barnás színű lett a folyásom, olyan, mintha vér lenne. Akkor ez már menstruációnak számít?

Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem utolsó szem után 4 dik napra jön meg mindig, ugyh ez valószinű az lesz:), de nem mindegy hogy annak számít e?Remélem tudod hogy a 7 nap szünetet mindig be kell tartani..egyik bartánőm egy éve szed tablettát és most derült ki hogy rosszul szedte, mert mindig amikor megjött neki akkor kezdte el az uj levelet...állítólag az orvos igy mondta..nemrég világosítottuk fel hogy ez nem így van!!!!

2009. márc. 5. 14:19
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

nem cseszegetésből kérdezem de ez miért fontos???

úgyis idővel alakul ki a gyógyszertől ( pár hónap) hogy hogyan áll be a menzeszed

2009. márc. 5. 14:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát tudod azért fontos, mert nem szoktam még hozzá, hogy eltér a menszim, ezért kicsit félek, nehogy terhes legyek. Áhhh, nem cseszegetésből írtad -.-", de akkor minek írsz, ha még csak nem is a kérdésre válaszolsz?
2009. márc. 5. 14:26
 4/9 anonim ***** válasza:

tényleg menstruálsz , mert látom hibbant vagy kicsit:P

azt akartam vele kérdezni amit a második válaszoló elmondott...

hogy ehhez igazítanád a következő levelet...már álljál le....nem azért vagyok ezen az oldalon hogy kötekedjek és itt vezessem le a dühöm...ezért elmondom nem reagálok semmidre hiába támdasz te le..ln amit mondtam nem gyunyosan mondtam erre nekem esel....

2009. márc. 5. 15:48
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát már csak megvédem magam... és ez nem menszitől függ. Nem mindenki lesz hp... -.-" Ne magadból indulj ki.

Különben meg ha legalább ide írkálsz ne msn-stílusban nyomd, tudod, vessző pont nagybetű...mindegy. Amúgy meg mellesleg mivel első levéllel szedtem be, talán előfordulhat némi kíváncsiság ezzel kapcsolatban.

A kérdésemre felelj azzal töltsed az időd. Ha már feljársz. És ne oktass ki. Köszi.

2009. márc. 5. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:
35%

mondtam h.p. tombold ki magad de nem veszekedni jöttem lesz@rom amit mondasz ugyse érted meg amit irok..

irásomba is belekötsz..

te ezért jöttél erre az oldalra??

tudnék még mit irni de nem érdkekel a gyerekes vitád...irj annak aki majd reagál rá

2009. márc. 5. 16:41
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

megvédeni??? mitől?? látom egy ostoba kis fruska vagy. ilyennek nem való gyógyszer..

BYE

2009. márc. 5. 16:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tudd be mensinek. Én is kétségbe estem az 1. levél után. 3. napon jött meg, 3 nap tisztasági betéttel, olyan drasztikusan lecsökkentette a vérzés mennyiségét...
2009. márc. 5. 20:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszadó. Már megnyugodtam, és furcsa módon egy kicsit émelyegtem tegnap, meg görcsöltem, mint amikor megjön. De ez nem is igazi menszi. :O Azért betudható annak. XD Köszikeee. ^____________^
2009. márc. 6. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!