Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a félelme? Nekem jobb lenne óvszer nélkül.
hát pár hétig azért még óvszert használmni nem árt,de ha utána is kéri akkor sok értelme nincs.idővel lehet majd bízni fog benne.
Én is tabit szedek 1,5éve és biztonságos:)
2 hónapig kell szednie a tabit, hogy a 99%os védettség kialakuljon. Bizony tabi mellett is teherbe lehet esni, de ezután a 2 hónap után fölösleges aggódnia, ha egy gyerek tabletta mellett is összejön, akkor azt a gyereket meg kell szülni, mert minimum nobel-díjas lesz...
Én is szedem a tabit, már több mint egy 3 éve, és óvszer nélkül csináljuk a barátommal, nekem is, neki is jobb. És köszönöm szépen, nem várok gyereket.
Szerintem nézzetek utána együtt és próbáld meg meggyőzni, hogy a tabi mellett (2 hónap után) abszolút nem kell félnie.
Nem lehet esetleg, hogy attól tart, hogy te nem vagy hűséges és összeszed tőled valamit? Ne adj Isten, esetleg ő nem hűséges és félt téged... Ilyesmi nem lehet a háttérben?
Hogy lehet ilyen önző köcsög. Csak magadra gondolsz. Nem hiszem, hogy nem bírod el azt az óvszert.
Ha teherbe esne valahogy, akkor biztos hogy lelépnél és magára hagynád.
Remélem a barátnőd minél hamarabb rájön, hogy ilyen kis gejl vagy és keress valaki mást.
16:58 Köszi a választ.
Nem, ilyentől nem tartok, és ő sem. Eddig csak óvszerrel csináltuk mindd2-en. Én 18 vagyok, ő 17.
"Van akkor értelme szednie?? Mit mondjak neki erre?"
Ezt pedig úgy értem, hogy ha a gumi úgy is marad, akkor kár bezavarni a hormonjait a tabikkal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!