Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőm az hiszi ha szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm az hiszi ha szex után (védekezés nélkül) egy órán keresztül ugrál és rázza a fenekét akkor nem lehet terhes. Hogy magyarázzam el neki, hogy nekem azért akadnak kétségeim?

Figyelt kérdés

2012. máj. 8. 17:36
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
*muszáj
2012. máj. 9. 20:19
 32/39 anonim ***** válasza:
Jó lehet h ezt elírtam de legalább a testemmel tisztában vagyok meg azzal amit csinálok
2012. máj. 9. 20:21
 33/39 anonim ***** válasza:
hát ha ilyen hülye csajod van én a helyedben ott hagynám.... :/ az ilyen tényleg csak a dugásra való...mert értelem nem sok szorult belé
2012. máj. 9. 21:48
 34/39 anonim ***** válasza:
51%
Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy valoban nehany pozban azert nagyobb az eselye a teherbeesesnek. PL lovaglopozban kisebb. Nem veletlen amikor egy par gyereket akar egy parnaval megemeli a no derekat, es a no van alul. Mert ugye letezik gravitacio. ES a himivarsejteknek 12 ora kell, hogy eljussanak a celhoz, mar ha eljutnak. Azert itt is olvastam egy ket magat ertelmesnek gondolo kommentelot, es marhasagokat irt. Mndazonaltal persze nem egy eletbiztositas amit a csajod csinal. Tehat a gumi sikositoval elviselheto. Bar en sem szeretem. 27/L
2012. máj. 13. 09:33
 35/39 anonim ***** válasza:

Ugyan már. A pózokon kevés múlik teherbeesés terén. Pár % nem sokat számít egy ilyen lényeges dologban... Maga a tény, hogy elélvez benne nagyobb probléma - ez a mérvadó, nem a póz!

25/N

2012. máj. 13. 11:16
 36/39 anonim ***** válasza:
En is azt irtam hogy nem eletbiztositas amit csinal. De mindegy. Csak en gondolom o ezekbol (az igaz vagy nem igaz) allitasokbol indult ki.
2012. máj. 13. 14:15
 37/39 anonim ***** válasza:
Én jobbat tudok, ültesd le ide és olvastasd ez végig vele :)) tuti elhiszi, hogy ennyi ember csak nem bolondult meg...:P
2012. máj. 15. 19:48
 38/39 anonim ***** válasza:

Hát nem semmi!

Elképzeltem ahogy a csajod szex után, össze-vissza ugrál a szobában!

Hívni kell egy ördögűzőt!

2012. máj. 15. 22:16
 39/39 anonim ***** válasza:

"nem érnek el a petefészekbe a spermák,"

Szerintem együtt olvasgassátok azt a 8. osztályos biológia könyvet... :-D

2016. jan. 22. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!