Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm az hiszi ha szex után (védekezés nélkül) egy órán keresztül ugrál és rázza a fenekét akkor nem lehet terhes. Hogy magyarázzam el neki, hogy nekem azért akadnak kétségeim?
Mindig azt hiszem, hogy hülyébb kérdésekkel már nem találkozhatok ezen az oldalon, de újra és újra jön egy idióta, aki felülmúlja az elődjeit :D :D :D
(Bár valahol rettegek, hogy nem mind kamu, és szaporodtok is.)
21-es vagyok
Igen, ezt én is ismerem. Attól félek, igaza volt/van :D
megmondtam neki! nem fogadta túl jól, de végülis nincs más választása:)
azt mondta azért mert (nem értettem pontosan) nem megy be, hanem kijön! gondolom arra értette, hogy nem érnek el a petefészekbe a spermák, vagy nem igazán tudom.
Már bocsi de nagyon hülye a barátnőd?? Tud egyáltalán valamit a szexről, fogamzásgátlásról, szaporodásról... stb?
Ha egyszer az oda bement hiába ugrál onnan ki nem jön. Kb pár másodpercig tart oda eljutnia ahova kell. Jah és ha úgy is tünik, nem csak a vaginájába lősz hanem feljebb is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!