Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőm az hiszi ha szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm az hiszi ha szex után (védekezés nélkül) egy órán keresztül ugrál és rázza a fenekét akkor nem lehet terhes. Hogy magyarázzam el neki, hogy nekem azért akadnak kétségeim?

Figyelt kérdés

2012. máj. 8. 17:36
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Mindig azt hiszem, hogy hülyébb kérdésekkel már nem találkozhatok ezen az oldalon, de újra és újra jön egy idióta, aki felülmúlja az elődjeit :D :D :D

(Bár valahol rettegek, hogy nem mind kamu, és szaporodtok is.)

2012. máj. 8. 18:39
 22/39 anonim ***** válasza:
#21 - az az Einstein nevű figura azt mondta, hogy két dolog végtelen: az emberi hülyeség és a világegyetem. De az utóbbiban nem volt biztos..
2012. máj. 8. 19:00
 23/39 anonim ***** válasza:

21-es vagyok

Igen, ezt én is ismerem. Attól félek, igaza volt/van :D

2012. máj. 8. 19:03
 24/39 anonim ***** válasza:
Shake it baby!
2012. máj. 8. 19:29
 25/39 anonim ***** válasza:
Megmondod neki, hogy óvszerrel vagy sehogy, és ragaszkodsz is hozzá. Ez nem játék és nem vicc. Komolyan.
2012. máj. 8. 21:04
 26/39 anonim ***** válasza:
miből gondolja, hogy így nem eshet teherbe? az édesanyja is így védekezett?
2012. máj. 9. 00:13
 27/39 A kérdező kommentje:

megmondtam neki! nem fogadta túl jól, de végülis nincs más választása:)

azt mondta azért mert (nem értettem pontosan) nem megy be, hanem kijön! gondolom arra értette, hogy nem érnek el a petefészekbe a spermák, vagy nem igazán tudom.

2012. máj. 9. 17:24
 28/39 anonim ***** válasza:

Már bocsi de nagyon hülye a barátnőd?? Tud egyáltalán valamit a szexről, fogamzásgátlásról, szaporodásról... stb?

Ha egyszer az oda bement hiába ugrál onnan ki nem jön. Kb pár másodpercig tart oda eljutnia ahova kell. Jah és ha úgy is tünik, nem csak a vaginájába lősz hanem feljebb is .

2012. máj. 9. 17:29
 29/39 anonim ***** válasza:
egy óra rázással nem sokat ér mert a hímivarsejtek 3 napig is ellébecolnak...:)
2012. máj. 9. 17:31
 30/39 anonim ***** válasza:
Jah még annyit h beszélgessen el kicsit erről a nőgyógyásszal (ahova már illet volna legalább 1szer elmennie) mert valakinek muszály felvilágosítani és úgy látszik te sem tudsz többet. V legalább olvasgassatok utána. Reménykedj h eddig nem csapott be a villám mert így meglehet h már terhes
2012. máj. 9. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!