Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjem a tabletát? Gestomix 20. Valaki legyen kedves és magyarázza el a szedését!
Sajnálom, de az orvosom csak felírta, és nem magyarázta el, hogy hogy szedjem, a betegtájékoztatóban leírtakat pedig nem értem.
Tehát:
Az első levelemet a Szerda feliratnál kezdtem el szedni. Végigszedtem az első levelet. 7 napot kihaygtam és a 8. napon (csütörtöki napon) kezdtem a következő levéllel.
A kérdés: Szerdán veszem be az utolsó szemet. 7 napot kihagyok és megint a 8. napon szedem az elsőt vagyis csütörtökön? Minden hónapban ugyanazon a napon hagyom abba és ugyanazon a napon kezdem el?
Egyik barátnőm másképpen szedi. Ő úgy, hogy minden hónapban más napon. Van mikor sütörtökön, pénteken, szombaton ...stb szedi az első szemet?
Légyszi valaki magyarázza el! Köszönöm előre i!
Igen, így már világos.
Nem azért szedem szerdán mert az van a papírra írva. :DDD
Köszönöm utolsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!