Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjem a tabletát? Gestomix 20. Valaki legyen kedves és magyarázza el a szedését!
Sajnálom, de az orvosom csak felírta, és nem magyarázta el, hogy hogy szedjem, a betegtájékoztatóban leírtakat pedig nem értem.
Tehát:
Az első levelemet a Szerda feliratnál kezdtem el szedni. Végigszedtem az első levelet. 7 napot kihaygtam és a 8. napon (csütörtöki napon) kezdtem a következő levéllel.
A kérdés: Szerdán veszem be az utolsó szemet. 7 napot kihagyok és megint a 8. napon szedem az elsőt vagyis csütörtökön? Minden hónapban ugyanazon a napon hagyom abba és ugyanazon a napon kezdem el?
Egyik barátnőm másképpen szedi. Ő úgy, hogy minden hónapban más napon. Van mikor sütörtökön, pénteken, szombaton ...stb szedi az első szemet?
Légyszi valaki magyarázza el! Köszönöm előre i!
A barátnőd biztos másfajta gyógyszert szed azért kell neki más napokon bevennie. Barátnőm gyógyszere is hasonló.
De mi lenne ha elmennél a nőgyógyászhoz és megkérdeznéd Tőle??
De egyébként sztem jól szeded, csak akkor mindig így szedd és ne felejtsd el időben bevenni az aznapi szemet.
A tájékoztatóban annyira szájbarágósan írják le, hogy egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy mit nem lehet rajta érteni.
Mindig ugyanazon a napon hagyod abba és ugyanazon a napon kezded el.
Ha a barátnőd nem így szedi, akkor szarul szedi a tablettát.
Értetlen balfékek.
Gondolkozz már ember! Minek kérdezném meg itt, ha a betegtájékoztatóban szájbarágósan írják le???
Na te is jó értetlen vagy "kedves" utolsó. Érdekes módon az első két ember megértette a problémám és tudtak normális választ adni!
Nekik köszönöm szépen! :)) Sokat segítettetek.:))
"Értetlen balfékek.
Gondolkozz már ember! Minek kérdezném meg itt, ha a betegtájékoztatóban szájbarágósan írják le??? "
"Minden nap egy Gestomix tablettát vegyen be, szükség esetén kevés vízzel. A tablettát beveheti étkezés közben vagy attól függetlenül is, de a tablettákat minden nap közel azonos időben kell bevennie.
Egy csomag 21 tablettát tartalmaz. Minden tabletta mellett nyomtatva megtalálható a hétnek az a napja, amikor be kell venni. Ha például a szedést szerdán kezdi, kezdje a "Szerda" felirat melletti tablettával. Kövesse a csomagon lévő nyíl irányát, amíg mind a 21 tablettát bevette.
Ezt követően 7 napig ne vegyen be tablettát. A 7 tabletta mentes nap során (tablettaszedési szünetnek is nevezik) vérzésnek kell kezdődnie. Ez az úgynevezett "megvonásos vérzés", ami rendszerint a tablettaszedési szünet 2. vagy 3 napján jelentkezik.
Az utolsó Gestomix tabletta bevételét követő 8. napon (ez a 7 napos tablettaszünet után van) kezdje el a következő csomag szedését, akkor is, ha a vérzés még tart. Ez azt jelenti, hogy a következő csomagot a hét ugyanazon napján kell elkezdenie, és a megvonásos vérzésnek minden hónapban azonos napon kell kezdődnie."
Ez neked nem elég szájbarágós?
Akkor javaslom, hogy menj vissza az általános iskolába és tanulj meg szöveget értelmezni.
Biztosan lépésről-lépésre minden mozdulatot le kellene írniuk... 1. menjen ki a konyhába 2. vegyen elő egy poharat 3. töltse meg valamilyen folyadékkal 4. vegyen magához egy darab tablettát, tegye a szájába 5. a folyadék segítségével nyelje le 6. tegye ugyanezt 21 napon keresztül 7. tartson 7 napos szünetet 8. a 8. napon kezdje elölről a folyamatot
Így megfelel???
Akkor kezdted el szedni mikor a vérzésed első napja volt? Ha ez szerda volt, akkor szerdán vetted be az első szemet. 21 napon keresztül, tehát egy keddi napra esik a 21. utolsó szem. És majd következő hét szerdán kezded a következő levelet, tehát mindig ugyanazon a napon kezded el.
utolsó jó nagy marhaságot írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!