Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbeestem fogamzásgátló mellett a pasimtól . Mit tennétek? Elvetessem vagy tartsam meg? Az abortusztól kiráz a hideg.
Jó de naponta akarja mindig .
Most meg odanyúltam neki , le akartam szopni erre mondta h neki ehez nincs kedve inkább aludjunk .
Ott feküdtem mellette meztelenül .
Nem igaz h nem inditotta be .
Kedves kérdező, félreértés ne essék, a férfi az nem a szexgép szinonimája, hanem ugyanúgy egy ember, akinek időnként van kedve, és időnként meg nincs, akár a nő. Ez a dolog egyik oldala.
A másik, hogy az anyasághoz kapcsolódó és nagyon mélyen gyökeredző társadalmi tabuk okán a várandós nő - főleg első alkalommal - az egy minőségileg más helyzet, amitől a férfiak jó nagy része először meghökken, le kell rendeznie a viszonyát önmagában ehhez az új, általa még ilyen aspektusból nem tapasztalt dologhoz - hisz addig a terhes nő, az anyaság fogalma a saját anyjával azonosult, ami ugye az említett mély tabu - ez meg egy teljesen más helyzet, új aspektus.
Aztán a későbbiekben van, aknek nem változik a szexuális késztetése a terhes párja felé, van, akit pont izgatni fog a terhességgel kapcsolatos változás, és van, aki a terhesség folyamán kevésbé fogja nőként kívánni a párját. Szóval háromesélyes, mindegyik benne van a pakliban...
Amit meg kell értened, hogy ez nem a te testedről szól - amin valszeg még baromira nem látszik semmi egyébként - hanem a férfi saját tudatalattiján leginkább.
Ő nagyon szereti a szexet .
Ha együtt vagyunk egy nap minimun 2-szer szexelünk .
Most meg hozzám sem ért .
Csak a hasamat fogta meg .
egy 15éves érettebben gondolkozik mint te. nem való még neked gyerek.
most is a szexen jár az eszed meg hogy nem tudsz bulizni járni meg piálni amikor terhes vagy?
vetesd el szerintem és védekezzetek 2 féle módon is.
El szeretném vetetni .
De látom rajta h nem tetszik neki az ötlet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!