Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbeestem fogamzásgátló mellett a pasimtól . Mit tennétek? Elvetessem vagy tartsam meg? Az abortusztól kiráz a hideg.
semmi képp ne vetesd el... :S
http://www.youtube.com/watch?v=8pCgwewTZKA
ha te nem is,de vannak akik vágynának babára,de vmioknál fogva sajnos nem lehet nekik...ink szülessen meg és add oda ha te nem birod felnevelni.....
Kedves kérdező:
Az emberi embrio az 5. héten 2 mm, a 6. héten 6 mm, a 9. héten 2,5 cm, a 12. héten a magzat (ami az abortálható kor felső határa Magyarországon a nagykorúak esetén) 6,5 cm és cc. 18 gramm (2 deka).
Ezt két okból írom a kérdésedre. Az egyik, hogy HA az abortusz mellet döntesz - ami a TE döntésed - akkor lásd, azt tényleg célszerű minél kisebb embrionális korban elvégezni, 1-2 hét különbség is jelentősen befolyásolHATja a beavatkozás nagyságát és így a lehetséges szövődmények arányát is.
A másik, hogy ha az ilyen topicokban általában feltűnő fanatikusok elkezdenek a fentebb linkelt Néma sikollyal és hasonlókkal stresszelni, tudd, hova tedd az ilyen filmekben látottakat... az ilyen filmeket az ember vagy ne nézze egyszer se (ha érzékenyebb alkat), vagy nézze meg 5x egymás után... az első alkalommal még magával sodorja a film, és elhiszi, amit el akarnak hitetni vele, a többedik alkalommal viszont már nem a cselekményre figyel, és észreveszi, mi hol sántít...
Egyáltalán nem állok készen.
Meg ha kérdezné a gyerek hogy bevolt -e tervezve akk mit mondjak ? Hát képzeld el én nem is akartalak . Vèletlenül estem teherbe veled . De szeretlek ám . xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!