Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Dalia fogamzásgátló?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dalia fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
Most írta fel az orvos,várnom kell mensim 3. napjáig,de neten nem találok róla információt. Ha valakinek van tapasztalata, pl hízás/fogyás/mellfájdalom/mellnövekedés egyéb mellékhatások az beszámolna róla?
2012. ápr. 19. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 19. 19:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Az általad belinkelt kérdésre egy válasz érkezett,aki egy volina nevű tablettát szedett és ennek következményei alapján arra buzdítja az embert,hogy ne szedjen fogamzásgátlót ha teheti. Ha tehetném és elég felelős lennék a gyerekvállaláshoz nem szedném! Az óvszer pedig számomra nem nyújt nagy biztonságérzetet és a párom sem szereti.
2012. ápr. 20. 06:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Én szedek Dalia -t.

A melleim feszültek,megnőttek. /de ez egyedfüggő szerintem/

2 hét után már hat.

Én a mensim 1. napján kezdtem el szedni,mert úgy már véd is,de jobb ha vársz 2 hetet mindenféleképpen,de hogyha megvárod a mensid 3. napját akkor ajánlom hogy az egész levelet szedd be és utánna már védett vagy.

Sok sikert. =)

16/L

2012. okt. 27. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:

"Ha a megelőző hónapban nem szedett hormonális fogamzásgátlót:

A menstruációs ciklus, vagyis a havi vérzés első napján kezdje el a Dalia bevont tabletta szedését. A csomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt bevont tablettát vegye be. Ha például szerdán jelentkezett a havi vérzés, a "Szerda" feliratú tablettát válassza. Ezt követően a nyilakkal megjelölt iránynak megfelelően szedje a tablettát naponta egyesével, amíg mind a 21 tablettát be nem vette. Ebben az esetben a Dalia bevont tabletta hatása azonnal jelentkezik és nincs szükség további kiegészítő fogamzásgátló módszer alkalmazására.

A ciklus 2-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban az első csomag esetében a ciklus első 7 napján keresztül kiegészítő (barrier-elvű) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell. "

2012. okt. 27. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!