Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbeestem fogamzásgátló mellett a pasimtól . Mit tennétek? Elvetessem vagy tartsam meg? Az abortusztól kiráz a hideg.
Szerintem is maradj az abortusz mellett. Ahogy korábban leírta valaki, az abortusz ma már sokkal biztonságosabb. Ráadásul van valami új módszer is amivel valami vákumos technológiával szedik ki a magzatot. Nem tudom pontosan mi a neve, de sokkal humánosabb és ezred annyi az esélye a meddőségnek mint a másiknál. De már a másiknál is kb 100-ból egyszer fordul ez elő...
Ha egyetemre jársz, nincs biztos anyagi háttered, nem lenne célszerű világra hozni a babát... Az örökbe adás egy lehetőség de igazából rosszabb mindkettőnél.
Az a gyereknek is nagy lelki trauma ami egész életén át kísérni fogja még ha nem árulják el neki, akkor is. Meg benned is ott motoszkálna a dolog, hogy mi lehet a gyerekeddel, stb, miközben esélyed sincs arra hogy valaha lásd őt...
Szóval szerintem vetesd el.
21F
ha már megszülted akkor utána már nem adnád oda....nagyon kevesen mondanak le egy szülés után a babájukról...húú de soakt hallottam már ezt...elvetetem...teltek a napok...húúú el fogom vetetni tuti, teltek a hónapok.."ez egy élet" nem vetetem el....
megszülöm és lemondok utána róla....megszületik..jajj ő az enyém..senki sem kapja meg...
1. akaraterő nagy akaraterő kell h elvetessék
2. nagy embertelenség kell ahhoz h aki végigszenved kínlódik egy szülést utána le tudjon róla mondani
asszem meg is született a döntésed igaz kérdező?
szóval megtartod és megszülöd!...hát te döntesz
Nem tudom még mindig.
Anyuék tuti nem lennének boldogok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!