Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek most mi lesz?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mi lesz? Miert van ez?

Figyelt kérdés
cypromix fog.gatlot szedek egy eve. eddig nem volt semmi gond. mult honapban nem jott meg de tobben azt mondtak hogy egyszer egyszer elofordul hogy nem jon meg tabletta szedesekor ezert nem mentem dokihoz. de most megint nem jott meg. jovoheten megyek orvoshoz. mult honapban teszteltem akkor negativ volt. anyukam szerint lehet hogy eu. kaparast fognak csinalni :/
2012. ápr. 4. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Anyukád nem tudom miért ijesztget... Lehet a doki más fog.gátlót fog felírni, mert ez nem igazán jó neked.
2012. ápr. 4. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
anyukád tényleg ijeszteget....
2012. ápr. 4. 16:25
 3/8 A kérdező kommentje:
jo most tegyuk felre anyukamat. felnott no vagyok csak meg szoktam beszelni vele a dolgokat.
2012. ápr. 4. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha felnőtt nő vagy,akkor meg nem írnál hülyeségeket.
2012. ápr. 4. 16:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Milyen hulyeseget latsz a kerdesemben te nyomorek.
2012. ápr. 4. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem arra gondolt, hogy "egyszer-egyszer előfordul, hogy nem jön meg", mert ez valóban orbitális baromság. A tabletta egy mesterséges ciklust csinál, aminél nagyon nem normális, ha nem jön a vérzés. Egyébként meg ha azt a sz*rt szeded, örülj neki, hogy nagyobb problémád eddig nem volt. Bőrpanaszokra szabad szedni, INDOKOLT esetben, és indokolt esetben is csak fél évig... Inkább másik orvoshoz menj, és írass valami olyan gyógyszert, ami kifejezetten fogamzásgátlásra van.
2012. ápr. 4. 22:16
 7/8 A kérdező kommentje:
koszonom az ertelmes valaszt.
2012. ápr. 5. 09:07
 8/8 anonim ***** válasza:
cypromix nem fogamzásgátló, hormonális betegségre adják szigorú orvosi felügyelettel...anyád meg egy idióta, mert feleslegesen ijesztget, meg te is, mert nem mész dokihoz időben
2012. ápr. 7. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!