Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Segítség! Mi lesz? Miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mi lesz? Miért nem jön meg?

Figyelt kérdés
1 évig szedtem Yasminellét, minden hónapba pontosan megjött. Most abbahagytam a gyógyszert, mert már nem akarom szedni. A 7 napos szünetbe megvolt, de a 7.napon már nem szedtem be a bogyót, mert ugye abba akarom hagyni. Azóta eltelt egy hónap és még nem jött meg!! Azóta összesen 1x voltunk együtt a párommal, spermicides gumival, plusz el sem ment benne. Miért nem jön meg?? Mit tegyek? Lehtséges hogy terhes lennék?? Ha igen , megtartanám, de mégse lenne olyan jó..:( Attól félek, hogy elmaradt a mensim és akkor meddő is lehetek??? 19L
2010. márc. 12. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kimaradt egyszer, az lenne a legjobb, ha vennél egy terhességi tesztet. Abból kiderül, hogy terhes vagy-e. Ajánlom még a nőgyógyászt, ha nem is vizsgálatra, de egy elbeszélgetésre mindenképp.
2010. márc. 12. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:
nagyon félek hogy vmi bajt okozott a gyógyszer:( meddőséget vagy hormonzavart:S terhesség szinte lehetetlen, szal csak a gyógyszer lehet:S volt valakinek ilyen??
2010. márc. 12. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Terhes biztosan nem vagy. Előfordul fogamzásgátló szedése után, hogy nem jelentkezik vérzés, mindenképp menj orvoshoz, de valószínű magától helyre fog állni minden. Nagyon ritkán okoz végleges meddőséget, valószínű adni fog valami hormont a dokid, amitől megjön a vérzésed és utána remélhetőleg peteérésed is lesz rendesen és minden rendeződik. Nyugalom!
2010. márc. 12. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló esetben több mint 2 hónapig nem jött meg. Ez normális. Ha még 1 hónapig nem jön meg és aggódsz, menj el dokihoz.

De nyugi, nem leszel meddő.

2010. márc. 12. 22:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Ma reggel megjött:) Sokkal jobban fáj , mint előtte, de megjött:P Úgy örülök:)
2010. márc. 13. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!