Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért lesz terhes valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flora08 kérdése:

Miért lesz terhes valaki fogamzásgátló mellet?

Figyelt kérdés
1 éve szedek fogamzásgátlót, mindig időben beveszem, nem hagytam ki egyet sem, viszont olvastam több olyan esetről, hogy gyógyszer szedése mellet esett teherbe egy lány. Ez csak azért van, mert nem szedte rendesen (kimaradt 1-2 szem)? Előre is köszi.
2010. ápr. 21. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
mert hülye kérdéseket írnak ki a gyakorikerdesek.hu-n(most nem rád értem)
2010. ápr. 21. 19:42
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Lehetséges. Vagy nem figyelt oda rá.
2010. ápr. 21. 19:42
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
phhuu....szerintem amiatt is lehet h nem szedte rendszesen...vagy csak egyszeruen benne van abban a 0,001%-ban...esetleg a szedes kozben mas gyogyszert is szedett ami gyengitette a fog.gatlo hatasat.
2010. ápr. 21. 19:43
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem szedték az előírásnak megfelelően. Ezért fordul elő az ilyen.
2010. ápr. 21. 19:43
 5/12 anonim ***** válasza:
26%

" Én rendesen szedtem,minden rendben volt és terhes lettem!Utána még 7 évig szedtem gyógyszert és nem lettem terhes,visszont minden hónapban vártam,hogy megjöjjön!Bennem maradt az érzés,hogy sajnos gyógyszer mellett is jöhet a baba!Viszont az esélye nagyon csekély! "

EZT TALÁLTAM A GYAKORI KÉRDÉSEK KÖZÖTT..:| EGY KICSIT MOST BEPARÁZTAM..:S

2010. ápr. 21. 19:45
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Több oka lehet.Vagy nem szedte rendesen vagy szedett mellé mást,ami gyengítette vagy hasmenése volt vagy hányt és nem volt ideje a tabinak felszívódni vagy tényleg abban a kis %-ban van,akiről a tájékoztató is ír,mivel 100%-os védekezés nincs.
2010. ápr. 21. 19:45
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
azért, mert pl. : " késtem vele pár napot, ugye nem lehetek terhes? " na, ezért..
2010. ápr. 21. 19:46
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi:) csak mert mindig aggódok, még így is, hogy gyógyszert szedek:D ja, az mellett, csak lemaradt a t :D
2010. ápr. 21. 19:47
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert nem dugni kéne mellette hanem beszedni.
2010. ápr. 21. 19:57
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
azért mert pontosan szeded még nemjelenti azt h maximálisan védve vagy. figyelni kell a gyógyszerkölcsönhatásokra, a hányásra, a fosásra...
2010. ápr. 21. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!