Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért lesz terhes valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flora08 kérdése:

Miért lesz terhes valaki fogamzásgátló mellet?

Figyelt kérdés
1 éve szedek fogamzásgátlót, mindig időben beveszem, nem hagytam ki egyet sem, viszont olvastam több olyan esetről, hogy gyógyszer szedése mellet esett teherbe egy lány. Ez csak azért van, mert nem szedte rendesen (kimaradt 1-2 szem)? Előre is köszi.
2010. ápr. 21. 19:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%
Ugyanmár, aki nem szedi rendesen és úgy esik teherbe, még jó, hogy azt állítja, hogy ő rendesen szedte... hülye lenne bevallani, hogy hibázott... nekem ez a véleményem. Ismerem magamat annyira, hogy ha velem ez megtörténne, én is ezt mondanám. De szerintem több fogamzásgátlót szedő ember is, gondoljatok bele picit a szituba. :) Úgyis csak te tudod, hogy jól szedted-e vagy sem, nem tudja senki sem bizonyítani.
2010. ápr. 21. 23:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy csomó ember nincs tisztában azzak, hogy mi minden okozhat kölcsönhatást... van aki még az antibiotikumról sem tud, de emellett pl sok fájdalomcsillapító,sőt akár a grapefruit (májban való felszívódást zavarja be) vagy a magas dózisú (1000 mg) C vitamin is csökkentheti a hatást. Az egy-két szemet kihagyunk és a lehagyjuk a levél végét, hosszítjuk a szünetet dolgokról nem is beszélek...
2010. ápr. 22. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!