Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spárga, igaz-e?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Egy barátomtól hallottam, hogy ha lemegy az ember spárgába az megöli a spermiumokat...szerintem hülyeség.:D
Szerintetek igaz-e?
2012. márc. 28. 18:56
1/9 anonim 

válasza:

Ez a topik csak 18 éven felülieknek szól, úgyhogy alt-f4 és még várj pár évet szia!
3/9 A kérdező kommentje:
19:09
Tudod..fiatal vagyok még és sokat kell tanulnom erről:\ ráadásul nem telik gumira...
19:14
Szerintem is...;)
2012. márc. 28. 19:20
4/9 anonim válasza:
Drágám, ne aggódj nem gond ha nincs pénzed gumira. Majd vigyázunk(: Szeretlek
5/9 anonim 

válasza:

Gondolj bele, a balett táncosok, tornászok (stb) között talán nincs apuka? Nahát, ennyi hatása van a spárgának a spermára.
6/9 anonim 

válasza:

A kézen állás, a forró fürdő és Uri Geller is megöli a spermákat. Bármelyiket használhatod.
7/9 anonim 

válasza:

balettáncosok mondjuk rossz példa, ott tényleg nincs apuka, homár mind!
8/9 A kérdező kommentje:
19:35
Uri Geller hétközben mikor ér rá?
2012. márc. 28. 19:47
9/9 anonim 

válasza:

Nem tudom. Hívd fel, és egyeztess időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!