Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tervben van a barátommal a szex, igaz még 14 vagyok. Na de ha összejön én fogamzásgátlót szednék. Érdemes ilyen korban? Nem 100%-ban bízom az óvszerben. Köszönöm. (És tudom h még fiatal lehetek ehhez! )
Alacsony hormontartalom ide vagy oda, a legalacsonyabb hormontartalmú gyógyszer mellett kijött mindenféle mellékhatás...
A gumiban én sem bízom és 2x szakadt, szal minden mellékhatásával együtt inkább tabi, DE nem gyereknek való, ahogy a szex sem gyerekjáték, szal igazán hanyagolhatnád még pár évet. Ha annyira nagy vagy, hogy szexuális életet akarsz élni, hát akkor meg viseld minden következményét, akár a teherbe esést is...
Tudom, hogy a téma már régebbi, de szerintem felesleges azon vitatkozni, hogy milyen fogamzásgátlót használjon valaki. Ez olyan dolog, amit mindenki maga dönt el. Nekem eszembe nem jutott volna interneten kikérni bárkinek is a véleményét.
Ez a nőgyógyász dolga. Én is 16 évesen elmentem egy édesanyám szerint megbízható szakorvoshoz, és elbeszélgettem vele. Szerintem ez a normális.
És máskülönben vannak nagyon alacsony hormontartalmú tabletták is, amik nem okoznak hormonháztartás beli problémákat. Ez azonban a készítménytől is függ. És azt se felejtsük el, hogy a tabletta nem nyújt 100%-os védelmet. Ahogy az óvszer sem. De az vitathatatlan, hogy mind kettő nagyon hatékony. Illetve az óvszer másik előnye, hogy sok betegségtől is véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!