Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tervben van a barátommal a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tervben van a barátommal a szex, igaz még 14 vagyok. Na de ha összejön én fogamzásgátlót szednék. Érdemes ilyen korban? Nem 100%-ban bízom az óvszerben. Köszönöm. (És tudom h még fiatal lehetek ehhez! )

Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 16:10
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
65%
Én is 14 voltam, mikor először csináltam, régóta szedek fogamzásgátlót. nem hiszem hogy az teszi meddővé a nőket...több elmélet is van annak az okára. 1. pl. túlszaporodás van, a természet védekezik ellene 2. a vizelettel a nők ürítik a fog. gátlóban található anyagokat, ami minden tisztítás ellenére visszajut a férfiakba ivás útján (ugyanígy azokba is, akik nem szednek) és tessék...a férfiak spermái sem olyan szuperek már, mint egykoron+cigi, ivászat tönkrevágja őket)
2009. jún. 13. 17:10
 32/38 anonim ***** válasza:
56%

Alacsony hormontartalom ide vagy oda, a legalacsonyabb hormontartalmú gyógyszer mellett kijött mindenféle mellékhatás...

A gumiban én sem bízom és 2x szakadt, szal minden mellékhatásával együtt inkább tabi, DE nem gyereknek való, ahogy a szex sem gyerekjáték, szal igazán hanyagolhatnád még pár évet. Ha annyira nagy vagy, hogy szexuális életet akarsz élni, hát akkor meg viseld minden következményét, akár a teherbe esést is...

2009. jún. 13. 19:33
 33/38 anonim ***** válasza:
53%
Nem borítja fel a hormonháztartást? Hát...24 évesen olyan kavart csinált a szervezetemben a létező legalacsonyabb hormontartalmú bogyó, hogy csak pislogok, mi van...
2009. jún. 13. 19:38
 34/38 anonim ***** válasza:
32%
14 évesen felesd el a szexet! Tanulj majd 16 évesen bele mehetsz! Am ha egy csávó megront egy 14 évest börtönbe csukják!!!! Szóval én a helyedben nem tenném meg!
2009. jún. 13. 21:44
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Tévedés, ha már elmúlt 14 éves, akkor semmiféle felelősség nem terheli a fiút.
2009. jún. 13. 21:51
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
hat igen, ha elmult. mert 14 evesen mar fiatalkoru.
2009. jún. 13. 21:52
 37/38 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a fikázást! rájöttem h 14 vagyok(jah és elmúltam, majdnem 15 leszek már amúgy),DE azt is h őszintén elmondtátok! megfogadom csak nah...amúgy meg én döntésem! :P de amúgy köszönöm! xP
2009. jún. 17. 22:08
 38/38 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy a téma már régebbi, de szerintem felesleges azon vitatkozni, hogy milyen fogamzásgátlót használjon valaki. Ez olyan dolog, amit mindenki maga dönt el. Nekem eszembe nem jutott volna interneten kikérni bárkinek is a véleményét.

Ez a nőgyógyász dolga. Én is 16 évesen elmentem egy édesanyám szerint megbízható szakorvoshoz, és elbeszélgettem vele. Szerintem ez a normális.

És máskülönben vannak nagyon alacsony hormontartalmú tabletták is, amik nem okoznak hormonháztartás beli problémákat. Ez azonban a készítménytől is függ. És azt se felejtsük el, hogy a tabletta nem nyújt 100%-os védelmet. Ahogy az óvszer sem. De az vitathatatlan, hogy mind kettő nagyon hatékony. Illetve az óvszer másik előnye, hogy sok betegségtől is véd.

2009. szept. 27. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!