Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tervben van a barátommal a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tervben van a barátommal a szex, igaz még 14 vagyok. Na de ha összejön én fogamzásgátlót szednék. Érdemes ilyen korban? Nem 100%-ban bízom az óvszerben. Köszönöm. (És tudom h még fiatal lehetek ehhez! )

Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 16:10
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
33%
Közöd ehez?? Semmi akkor meg? Mit adod itt az okos embert? Látom szeretsz fönök lenni, de ez nálam nem jön be..
2009. jún. 13. 16:34
 22/38 anonim ***** válasza:
59%

na...az agyiszint itt is eléri amit kell...inkább nem fűzök hozzá semmit, előttem már jópáran elmondták, amit én is gondolok, 14évesen nem érdemes még szedned, várj vele pár évet ha nagyon tabizni akarsz. egyik "kedves" hozzászólónak annyit, hogy igenis felboríthatja a hormonháztartást, nézz csak körül akár itt az oldalon a Nők egészsége vagy a Fogamzásgátlás témában, hogy mennyien panaszkodnak a mensijük miatt a tabletta végett, tudod nem kell gyből felháborodottan lehurrogni a másikat,aki más véleményen van

ha már mindenki olyan hűdeokos itt, akkor valamennyi tiszteletet is tanusíthatnátok igazán a másikkal szemben, nem egyből hőbörögni

23/38 anonim válasza:
68%
Én sem ajánlom a korai szexet,de ez valóban a te dolgod!Elhiszem,h van aki bízik a gumiban de néha még a jó minőségű is elszakadhat.Am meg vannak alcsnyabb hormontartalmú fog.gátlók is.
 24/38 anonim ***** válasza:
51%
az h nem jo gyógyszert adnak, az az orvos hibaja is. sztem ha mar vki bevallalja h gumi nelkul nem jó neki, akkor azt is vállalja be h lehet h felboritja a hormonháztartását.
2009. jún. 13. 16:35
 25/38 anonim ***** válasza:
66%
Pontosan. Egyet értek 16:34-sel.
 26/38 anonim ***** válasza:
33%

"látom szeretsz főnök lenni"

Tessék? nem értem honnan szedsz ilyen marhaságokat, a színvonal az minden esetre megvan...

27/38 anonim ***** válasza:
33%
Itt magyarázol össze vissza. nekem te ne magyarázz hogy 13 évesen.. és akkor mi van? 17 éves vagyok és még mindig a barátommal vagyok és boldogok vagyunk. És nem bántam meg.
2009. jún. 13. 16:37
 28/38 anonim ***** válasza:
92%
tényleg hagyjátok a vitát.. ha 13, akkor 13. azon mar nem tud valtoztatni, ha neki ugy volt jo akkor kit erdekel? korai persze, de ő tudja. azota mar felelősségteljesebb lett.
2009. jún. 13. 16:38
 29/38 anonim ***** válasza:
81%
Azért a helyedben nem lennénk büszke rá... na mind1, ez az utolsó, amit neked írtam, inkább nem bocsátkozom értelmetlen vitákba.
2009. jún. 13. 16:39
 30/38 anonim ***** válasza:
87%
Óvszer+megszakításos "módszer"+ hüvelybe helyezhető fogamzásgátló, például Pharmatex. A Google-ben olvashatsz róla bővebben. SZámtalan előnye van. Ilyen kombinált védelezésnél esély sincs a terhességre, ha az eszközöket is jól használjátok. Szerintme várj még vele, 2-3 éve múlva megbánhatod. MOndjuk a Te dolgod. 17/lány
2009. jún. 13. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!