Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tervben van a barátommal a szex, igaz még 14 vagyok. Na de
ha összejön én fogamzásgátlót szednék. Érdemes ilyen
korban? Nem 100%-ban bízom az óvszerben. Köszönöm. (És
tudom h még fiatal lehetek ehhez! )
:O 14évesen fogamzásgátló a szexhez?! az, ha valakinek ennyi idősen hormonális problémái vannak, megértem,ha arra kell neki, de csak a szexhez...hiszen még ki sem fejlődött a szervezeted..ne akard szétbombázni a hormonokkal kérlek...
20/L
2009. jún. 13. 16:12
lehet h lepontoznak, de az óvszerben én se bizok. végül is csak az a 100% ha nem szexelsz. de ezt ugye nem igazan lehet véghezvinni :) az én véleményem h inkabb legyél felelősségteljes, mint h aztan "jajj, nem szedtem fog. gatlot, mert fiatal vok", de becsuszik egy gyerek. sztem is fiatal vagy, de ha ennyire tartasz az óvszertől, akkor nem marad mas. esetleg még a spermaölő hab, vagy kúp + ovszer. ugy nem kellene h baj legyen. meg ha igy védekezel, akkor kerüld a szexet a termékeny napokon. orvoshoz meg mindenképpen menj el félévente, miutan elkezded a szexualis életet, vagy ha tablettat akarsz.
2009. jún. 13. 16:12
Ne szedj fogamzásgátlót ilyen korban, mert később következményei lehetnek.
2009. jún. 13. 16:16
köszönöm a lepontozást.. miert baj az h gondol a védekezésre?? en nem tartom biztonsagosnak az ovszert, mert mar 3 szor elszakadt! de ahogy gondoljatok.
2009. jún. 13. 16:17
ha az óvszert az előírásnak megfelelően használjátok, akkor nem fog elszakadni. ennyi.
2009. jún. 13. 16:19
mi az előirásnak megfelelően hasznaltuk, és lááám mégis elszakadt..
2009. jún. 13. 16:20
Ne szedj 14évesen fog.gátlót könyörgöm...! óvszer nem szakad el!!! csak tudni kell használni!
2009. jún. 13. 16:21
A mostani alacsony tartalmú fogamzásgátlókat korodbelieknek is fel szokták írni, nem is annyira védekezés céljából, hanem hogy rendszeresen beállítsa a ciklust. Tehát elvben nem lehet bajod tőle, de azért nem véletlenül van ott a fog. gátlók dobozában a betegtájékoztatón, hogy néhány esetben veszélyes mellékhatásai is lehetne pl. trombózis. De egy lelkiismeretes orvos nem ír fel olyat ha hajlamod van rá pl a családodban jellemző.
Azt, hogy elég érettnek érzed-e magad a szexhez, meg a gyógyszerhez nem a mi dolgunk eldönteni nem fogok morális kérdésekbe bonyolódni.
2009. jún. 13. 16:21
nézd, ez nem vitafórum. részemről a téma lezárva. az óvszerben meg lehet bízni, rendeltetésszerűen kell használni és a megfelelő márkát, de inkább húzzon óvszert a barátja, minthogy 14évesen a még fejlődésben lévő szervezetét kitegye a hormonbombának és jól felborítsa a hormonháztartását, ráér arra később is...
2009. jún. 13. 16:23
honnan veszitek ezt h ugy felborit mindent? en is szedtem és nem lett tőle semmi bajom! amugy ha nem vennéd észre, odairtam egy masik variaciot is! ovszer + kup, vagy spermaölő hab..
2009. jún. 13. 16:24
Kapcsolódó kérdések: