Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tervben van a barátommal a szex, igaz még 14 vagyok. Na de ha összejön én fogamzásgátlót szednék. Érdemes ilyen korban? Nem 100%-ban bízom az óvszerben. Köszönöm. (És tudom h még fiatal lehetek ehhez! )
Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 16:10
11/38 anonim válasza:
Hogy lehet egy gyereket olyanra biztatni hogy fogamzásgátlót szedjen? Aztán meg majd 10-15 év múlva csodálkozik, hogy miért nem tud teherbe esni...
12/38 anonim válasza:
miert ne tudna teherbe esni? ez tévhit!!! de nem baj, gondoljatok amit akartok. aztan meg majd pislognak itt egyesek h "jajj, terhes vok pedig hasznaltunk gumit.." :S
13/38 anonim válasza:
16:26-nak : Te mennyi idős vagy?
14/38 anonim válasza:
Mit kell itt magyarázni istenem!! legalább védekezni akar. És a gumival igaz, hogy bánni kell de tudod kiszakadhat igen okos.. Lehet nem olyan jó anyaga van. Gondolkodni luxus?? Ennyi eszed, hogy lehet. Fogamzásgátlót meg 14 évesen nem szednék mert tönkre teszi a hormonokat. Gumival védekezzetek és nézzétek meg milyen az anyaga.
15/38 anonim válasza:
Én meg 13 évesen vesztettem el. És nem szedtem se gyogyszert se gumit nem használtunk. Na mi van most is akkor okoskodsz te nem tom ki.. Mi közöd hozzá hogy mit használnak egyszerű kérdést tett fel. Érdemes-e fogamzás gátlót szedni.. Nem mást kérdezett szal a többi ne érdekeljen.
17/38 anonim válasza:
Az én barátnőmnek(18éves) a nőgyógyász mondta, hogy ne szedjen ilyen fiatalon fogamzásgátlót, ha később még szeretne gyereket...
18/38 anonim válasza:
16:29-es, nem én kezdtem a vitát, hanem engem hurrogott le mindenki mert meg mertem emliteni a fog. gatló lehetőségét.. más variaciot is odairtam. erre jönnek az antitabisok, és bumm.. en se tartom jó ötletnek h 14 évesen tablettat szedjen, de ha mar van esze szexelni, akkor az esetleges következményeket is vállalhatná.
19/38 anonim válasza:
Egyet is értek hogy 14 évesen nem kell szedni sztem sem.. én se szednék. De azért a gumi is kiszakadhat ha nem olyan jó az anyaga.
20/38 anonim válasza:
16.29: 13 évesen? ráadásul se gumi, se gyógyszer... te aztán nagyon értelmes lehetsz, már bocs...
Kb. az ilyenek szoktak megfordulni a Mónikánál meg a Joshinál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!