Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lefeküdtem egy prostival és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DodiVVA kérdése:

Lefeküdtem egy prostival és azóta félek. óvszerrel dugtunk de hallottam egy para dolgot. Igaz e hogy az óvszeren olyan mikroszkopikus nagyságú lyukak vannak amin az ondó nem megy át viszont az AIDS igen. Vizsgáltassam ki magam?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 13:49
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

És mi van a mikroszkopikus lyukakkal???

milyen mikroszkopikus lyukakkal????ki mondta ezt a baromságot??ez úgy van kitalálva hogy megvédjen.Ha nem a kínai piacon vetted hanem mondjuk márkás gumi volt akkor nem hinném hogy van parázni valód,ezek le vannak tesztelve és szigorú vizsgálaton mennek át.

2012. febr. 20. 14:10
 22/33 anonim ***** válasza:
nem tudom ezt a mikroszkopikus lyukat ki talált ki...na mindegy..nincs azon semmi féle lyuk,a tanárod csak szopatott hogy ne menjél többet prostihoz..
2012. febr. 20. 14:12
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen,például HPV ellen sajnos nem véd az óvszer :(
2012. febr. 20. 14:13
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
A hülyeség ellen sem véd az óvszer, és hiába van rajtad, simán elüthet egy busz.
2012. febr. 20. 14:18
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként természetesen vannak rajta mikroszkópikus lyukak, pl. az atomot sem úgy kell elképzelni hogy egy alaktalan dolog ami hozzáidomul a környezetéhez, az atommag és az elektronok között is van rés. Na ha abba a résbe bele tudod dugni a farkad, akkor el lehet mondani hogy a farkad bizony kicsi.
2012. febr. 20. 14:20
 26/33 Dr.Sámán Samy ***** válasza:

Az óvszeren tényleg vannak mikroszkópikus lyukak. De a betegségek ellen véd, mivel a legtöbb csak testnedvben életképes és nem szakad el tőle önmagában. Az óvszer csak a testnedvvel terjedő betegségek ellen véd. Az pedig tévhit, hogy az AIDS nyálon keresztül is terjed. Csak abban az esetben ha a szájban van seb. Akkor sem a nyál viszi át a fertőzést, hanem kevés vér (pl fogíny vérzés)

Az óvszer olyan, mint egy anyuka. Ha szarba lépsz nem engedi be a házba a szaros cipőt és kint mosatja le veled.

Az óvszer se engedi át a nemi váladékot ezzel a fertőzést sem, ami a váladékhoz van "kötve".

2012. febr. 20. 14:20
 27/33 Macs1209 ***** válasza:

"A vírus kis koncentrációban megtalálható a legkülönbözőbb testváladékokban (nyál, könny, vizelet), azonban éppen az alacsony koncentráció miatt egyelőre nem ismertek olyan esetek, amikor ezen testváladékon keresztül fertőződött volna meg valaki."

Valaki megint mellélőtt :)

2012. febr. 20. 14:23
 28/33 anonim ***** válasza:

az AIDS nem megy át rajta csak a Hiv vírus, amiből AIDS betegség alakulhat ki, de ha át is megy kb alig van esély egy fertőzésre, és ha meg is fertőződsz még mindig nem vagy AIDS-es, azaz nem biztos:P

Én inkább a gombák miatt jobban aggódnék:D

2012. febr. 20. 14:50
 29/33 anonim ***** válasza:

Nézd, néha előfordul az óvszeren olyan mikorepedés, ami szabad szemmel nem látható, de ennek kicsi az esélye, 2% alatti. Ez okozza azt, hogy vannak, akik hiába használnak óvszert rendesen, mégis terhesség lesz a vége. Ezért mondják, hogy a foggátló gyógyszer jobban véd, mert ott a rendes használat mellett csak 0.5% esély van teherbeesni.

Szóval 100%osan nem lehet kivédeni a dolgokat, ha nagyon parázol vizsgáltasd ki magad anonimen, és akkor no para.

De egyébként ezért van, hogy pl ha prostiztál nem is adhatsz vért mittommeddig, és rohadtul nem érdekli őket, hogy használtál-e gumit. Tudom, mert adtam már vért, és olvastam végig kérdőívet. Még akkor se engednek vért adni, ha olyannal fekszel össze aki prostituálttal volt az elmúlt mittommennyi időben.

2012. febr. 20. 14:53
 30/33 anonim ***** válasza:
kerdezol, nem hiszem, hogy aggodnod kellene. a gumi ved a hiv virustol. viszont ha jol tudom nyal utjan is terjedhet, bar ennek kicsi az eselye. ha nem nyugszol meg, akkor vizsgaltasd ki magad, nem kell tulparazni
2012. febr. 20. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!