Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy prostival és azóta félek. óvszerrel dugtunk de hallottam egy para dolgot. Igaz e hogy az óvszeren olyan mikroszkopikus nagyságú lyukak vannak amin az ondó nem megy át viszont az AIDS igen. Vizsgáltassam ki magam?
És mi van a mikroszkopikus lyukakkal???
milyen mikroszkopikus lyukakkal????ki mondta ezt a baromságot??ez úgy van kitalálva hogy megvédjen.Ha nem a kínai piacon vetted hanem mondjuk márkás gumi volt akkor nem hinném hogy van parázni valód,ezek le vannak tesztelve és szigorú vizsgálaton mennek át.
Az óvszeren tényleg vannak mikroszkópikus lyukak. De a betegségek ellen véd, mivel a legtöbb csak testnedvben életképes és nem szakad el tőle önmagában. Az óvszer csak a testnedvvel terjedő betegségek ellen véd. Az pedig tévhit, hogy az AIDS nyálon keresztül is terjed. Csak abban az esetben ha a szájban van seb. Akkor sem a nyál viszi át a fertőzést, hanem kevés vér (pl fogíny vérzés)
Az óvszer olyan, mint egy anyuka. Ha szarba lépsz nem engedi be a házba a szaros cipőt és kint mosatja le veled.
Az óvszer se engedi át a nemi váladékot ezzel a fertőzést sem, ami a váladékhoz van "kötve".
"A vírus kis koncentrációban megtalálható a legkülönbözőbb testváladékokban (nyál, könny, vizelet), azonban éppen az alacsony koncentráció miatt egyelőre nem ismertek olyan esetek, amikor ezen testváladékon keresztül fertőződött volna meg valaki."
Valaki megint mellélőtt :)
az AIDS nem megy át rajta csak a Hiv vírus, amiből AIDS betegség alakulhat ki, de ha át is megy kb alig van esély egy fertőzésre, és ha meg is fertőződsz még mindig nem vagy AIDS-es, azaz nem biztos:P
Én inkább a gombák miatt jobban aggódnék:D
Nézd, néha előfordul az óvszeren olyan mikorepedés, ami szabad szemmel nem látható, de ennek kicsi az esélye, 2% alatti. Ez okozza azt, hogy vannak, akik hiába használnak óvszert rendesen, mégis terhesség lesz a vége. Ezért mondják, hogy a foggátló gyógyszer jobban véd, mert ott a rendes használat mellett csak 0.5% esély van teherbeesni.
Szóval 100%osan nem lehet kivédeni a dolgokat, ha nagyon parázol vizsgáltasd ki magad anonimen, és akkor no para.
De egyébként ezért van, hogy pl ha prostiztál nem is adhatsz vért mittommeddig, és rohadtul nem érdekli őket, hogy használtál-e gumit. Tudom, mert adtam már vért, és olvastam végig kérdőívet. Még akkor se engednek vért adni, ha olyannal fekszel össze aki prostituálttal volt az elmúlt mittommennyi időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!