Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy prostival és azóta félek. óvszerrel dugtunk de hallottam egy para dolgot. Igaz e hogy az óvszeren olyan mikroszkopikus nagyságú lyukak vannak amin az ondó nem megy át viszont az AIDS igen. Vizsgáltassam ki magam?
ma 13:58
igen??és még is hogyan ha a gumi a farkadon van??h az a gumi nem lyukas akkor hogy kapnád el??nem értem komolyan..elmagyaráznád hogy ha a farka nem ér hozzá a puncihoz közvetlen akkor hogyan kapja el?
ne paráztassátok a kérdezőt!
a gumi megvéd, az AIDS ellenes kampányban is nyomták ezerrel
max akkor aggódj, ha sebzett szájjal kinyaltad, de akkor valószínű hogy a ribi HIV+
jav: de akkor SEM valószínű
bocs
Minek kérdezel ha a válaszokat nem fogadod el?
Amugy az AIDS önmagában nem megy át rajta. Igaz, hogy átférne, de ahhoz a nemi váladéknak vagy vérnek stb is át kéne férnie(vivőanyag) amit viszont az óvszer nem enged át. Szóval nagyon elhanyagolható az esélye, hogy fertőzött legyél. A biztonság kedvéért azért vizsgáltasd ki magad ha már kétes helyen voltál.
Hát azt nem hiszem, hogy a gumi áteresztené, de ha belegondolok mi lucsok folyik ott ilyenkor a nőből, nem hiszem el, hogy az nem kerül rá a fanszőrzetedre vagy a péniszed tövére. Egy szemölcsvírusnál meg herpesznél nem bíznék a gumiban. Ha férfi lennék. Nőnek jobban véd, mert férfiaknál csak az ondó meg az előváladék ürül, annak meg kisebb a szóródása. Szerintem.
De minek dugsz prostival ha fosol a betegségektől? De mindegy is, ez a te dolgod.
Nem tud átmenni rajta, mivel az AIDS önmagában életképtelen. Azaz kell a vivőanyag mint az ondó vér stb...Azt az óvszer nem engedi át. Az óvszer nem az AIDS ellen véd hanem a a nemi váladékok átfolyásától. Az AIDS pedig csak abban életképes...Azaz anélkül nem megy át.
Kicsit nézz utána. Abban igazad van, hogy a mikroszkópikus lyukakon átférne, de nem fog átmenni mert megdöglene előbb..
Kb úgy, hogy a baktérium nincs láncra verve, hogy
csak a puncin belül lehet, és csak a farkadon ke-
resztül fertőz.
Kezeddel megsimogatod a puncit, utána kimész, és
amikor elrakod a brét, már meg is fertőzött egy
nemibetegséget terjesztő gomba pl.
Ez közvetett átvitel.
AIDS-hez testnedv csere kell. 5 liter nyál, vagy
pár csepp vér vagy hüvelyváladék/előváladék/ondo.
Hopp! Akkor most az okosok kapják össze magukat, és
tanulmányozzák a biológiát. Lehetőleg ne a google
első találatát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!