Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha afta volt a számban nagyobb...

Ha afta volt a számban nagyobb-e az esélye, hogy valami nemi úton terjedő fertőzést kaptam?

Figyelt kérdés
Orálisan elégítettem ki egy srácot és a számba élvezett. Kicsit aggódok, hogy esetleg valami komolyabb betegséget is elkaphatok. Mik az esélyek? Légyszi ne, azt írjátok le, mekkora rib@nc vagyok. Köszi
2012. jan. 13. 14:48
 1/2 László22 válasza:
Attól még hogy elment a szádban attól még nem lehet semmi bajod sem, főleg ha nincs semmi előjele a dolognak, de ha annyira félsz menj el nőgyógyászhoz és kérdezd meg tőle vizsgáljon meg. Enyi
2012. jan. 14. 11:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Minden felületi sérülés fokozza a kockázatot, hiszen a vírusok, baktériumok így könnyebben bejutnak a véráramba. Ez persze nem egyenlő azzal, hogy biztosan elkapnál bármit, akár nemi jellegűt, akár mást.

Egyébként vicces, hogy te aggódsz a másik esetleges betegsége miatt, mikor te elégítetted ki abban a tudatban, hogy te lehetsz fertőző. Ugyanis az afta lehet fertőző is.

2015. jún. 1. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!