A rokonok könnyebben adhatnak át nekem és én nekik fertőzést mint idegenek?
Figyelt kérdés
Rokonlátogatások során gyakran kaptam el náthát, míg tömegközlekedés során egyszer sem. Ez csak véletlen?2011. dec. 30. 01:05
2/2 anonim válasza:
Csak annyibol konnyebben, hogy veluk kozvetlenebb a viszonyod, ezert odahajolsz, kozelebb allsz, adsz puszit, megfogod a cuccaikat, pohar, evoeszkoz stb. mig peldaul egy idegennel ilyeneket nem csinalsz, ha kozel is all a buszon, nem beszel, nem nyitja ki a szajat, nem er hozzad, nem kohog rad (meg veletlenul sem) amig egy rokon esetleg ezt megteszi, es megcsak eszre sem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!