Afta kérdés KÉPPEL! Mit tegyek vele hogy ne fájjon borzasztóan?
Figyelt kérdés
Már próbáltam: VAgothyl, After feloldódó tapasz, kamilla, különféle szájöblögető, antibiotikum stb...
ez most nagyon fáj. segítsetek, akiknek volt mitől múlt el vagy csökkent a fájdalom??
S.O.S.!!!!!!
2011. dec. 8. 19:22
2/8 anonim válasza:
ouch, részvétem! :(
nekem a rózsaméz segíteni szokott
de ha te ennyi mindent próbáltál, és semmi sem segített, akkor csak az maradt, hogy elmégy a fogorvosodhoz, és neki van egy baromi erős, kereskedelmi forgalomban nem kapható ecsetelője - na az hat
3/8 anonim válasza:
Nekem orvos azt mondta, hogy nem lehet vele mit kezdeni. Ki kell várni, míg magától elmúlik. Sajna ez van.
4/8 anonim válasza:
Próbáld ki a Corsodyl-t, nekem bevált!
5/8 A kérdező kommentje:
azt is próbáltam, semmi :(
2011. dec. 8. 21:04
6/8 anonim válasza:
Szia! Én fültisztító pálcikát szoktam cserszömörcés szájvízbe belemártani és azzal ecsetelni, 1-2 nap és elmúlik. [link]
7/8 anonim válasza:
Az eseted nem súlyos, valószínűleg ezért nem írtak fel rá erősebb gyógyszert.
Hatásos és gyors az Oxycort spray, ezt persze csak orvos írhatja fel. Szintén jó az orvosi zilizgyökér (althaeae radix) kivonat.
8/8 anonim válasza:
Egyébként a leghatásosabban az idő gyógyítja, kb. 2-3 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!