Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van folyton aftám?

Miért van folyton aftám?

Figyelt kérdés
amióta kivették a mandulámat folyton van aftám. nem igazán zavart mert kicsi fehér pöttyök voltak de mindig ugyanott! a számba baloldalt ahol a nyál jön vagy nem tudom mi az...egy vonalba.. 1-2szer beecseteltem és már el is múlt. de újból kijött... egyik oldalon másik oldalon aztán belül az ajkamnál... cseréltem már fogkefét... aztán most megint van de ez már nagyon fáj nem tudok enni..nem tudok beszélni... listerin öblögetőt használok pár napja de szerintem csak rosszabb lett egyre nagyobb... olyan mintha egy lyuk lenne ott csip ha a nyelvemmel oda nyúlok, már fáj a fogam... holnap megnézem van-e vagothyl... remélem hamar elmulasztja DE NEM ÉRTEM MIÉRT JÖN ELŐ ÚJRA ÉS ÚJRA?:s szedek vitaminokat. nem is eszek máshogy mint régen...akkor miért?:(
2011. dec. 11. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Van erre egy tuti jó fogkrém, elég drága 1000 körül, gyógynövények vannak benne, bár eszembe jutni. Hátha valaki tudja itt.
2011. dec. 11. 19:39
 2/8 A kérdező kommentje:
most perl weiss-t használok. esetleg valami blend-a-med ?? van elmex?
2011. dec. 11. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Paradontax a neve. Közben megkereste valaki és irt privit. Első voltam.
2011. dec. 11. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
pont most ragasztottam az aftámra egy after nevű feloldódó tapaszt. már az első után is kevésbé fáj.
2011. dec. 11. 23:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Ertem. Koszonom a valaszokat! Akkor fogkrem csere :)
2011. dec. 12. 06:37
 6/8 anonim ***** válasza:
A Corsodyl öblegető is elmulasztja az aftát, nálam ez vált be. Nekem is sokat kijön :S Fogdoki szerint normális, hogy ősszel és tavasszal "kijön", de én is szenvedek vele egész évben.
2011. dec. 12. 10:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekemismindig elmulasztotta par corsodylos oblogetes de most semmit nem hasznalt ujbol kijott:s
2011. dec. 12. 11:52
 8/8 sZamu válasza:
B12 vitamint nézetnék a helyedben. Nekem azzal volt baj, amióta szedem, semmi bajom.
2018. szept. 13. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!