18 éves vagyok, péntek óta tejesen kivagyok. Folyton idegesség jön rám (olyasmi mint amikor a vizsgák előtt izgul valaki, csak 4x olyan intenziv). Nem tudok aludni, remegek, meg nagyon kóvájgok, mi lehet ez? (többi lent)
Gyomorideg, meg hidegrázás (mikor fáradt valaki nagyon). Sajna kéytelen voltam streszoldót bevenni, valami homoepátiás cuccot találtam itton, és attól egészen megnyugszom, pedig kevesebbet vettem be mint az ajánlott 5 golyó. Viszont enálkül teljesen rosszul leszek ... mi lehet a kiváltó ok? Nem stresszeltem semmi miatt az elm
últ hetekben, szóval fogalmam sincs. Most fog megjönni a havim, de nem tudom képes e ez akkora gubancot okozni :P. Meg vannak kisebb gyomorpanaszaim is, mint pl émelygés, nem tudok enni csak nagyon kis falatokat :P. Lehetséges hogy valamiféle virus?
Fogyatam sokat, de már két éve ... igy is fenn áll a pajzsmirigy probléma?
Egyszer volt, még úgy négy éve egy virus, ilyen hasmenéses dolog, újévet álmatlansággal, és félelemmel ünnepeltem xD jó buli volt kb 4 napig ne aludni semmit :)
Ma igyekszem elmenni orvoshoz, bár attól tartok az itteni orvosok nem sokat foglalkoznak a betegeikkel :P, ha pedig igen akkor nem értenek semmihez -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!