Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Cypromix-et szedte már valaki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cypromix-et szedte már valaki?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom írta fel!Cisztás vagyok,azt mondta ez a fogamzásgátló jó rá!Olyan csajok véleményére lennék kíváncsi akik már szedték!Azt írja a tájékoztatóban,hogy inkább bőrhibákra alkalmas,de fogamzásgátlásra is jó!Nem sok jót halottam róla!Köszi a választ előre is!
2009. máj. 30. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Diane35-ről álltam rá a Cypromix-re, egy éve. Semmi gondom nincs vele (kip-kop-kop). Igen, ami a dolog "félelmetes" része, hogy elvileg a fogamzásgátlás csak mellékhatása a tablettának. Ennek ellenére probléma még nem volt.

Különösebb hízást nem tapasztaltam, sem bőr-szőr változásokat.

Ami meg kész öröm, hogy az egyik legolcsóbb gyógyszer.

Üdv :)

2009. máj. 31. 13:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:)Mennyibe kerül?:)Én elég hízékony vagyok!Nem lesz gond?És annak ellenére,h nem kifejezettem fogamzásgátló gyógyszer nincs gond?Pl. baba?:)
2009. máj. 31. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem kb. olyan 2300-2400 Ft a 3 havi adag. Ha valaki hízékony, az én vagyok :D De ettől nem híztam, csak a nasitól.... :-/ :)

Nem, baba"gond" nem volt eddig.

Nekem annyi volt a furcsa, hogy a tablettaszünet utolsó napján jön meg rendszerint a havim. De ez egy kétéves szünet utáni újrakezdés óta van így. Mikor először szedtem, percre pontosan megjött, a szünet első napján. De ha nem akkor jön meg, akkor sincs miért izgulni :)

Üdv :)

2009. jún. 1. 10:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat,kicsit megnyugodtam:)Holnap váltom ki:)
2009. jún. 1. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Több mint egy éve szedek Cypromixet, egyszer sem estem teherbe, sőt, mellékhatásokkal sem küszködtem. Amúgy érdekes, mert nekem is elvileg keddi vagy szerdai napon kéne megjönnie, ehelyett pénteken van a menstruációm kezdete. Emiatt nem aggódok, mivel a lényeg, hogy megjöjjön, plusz nekem az első levél után is pénteken jött meg, ergó teljesen rendszeres.
2009. jún. 9. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!