A cypromix fogamzásgátlóval kapcsolatban, aki szedte, és volt testalkat változása tőle, annak mennyi idő után, azaz hányadik levél után volt láthatóan észrevehető a változás?
köszi! Várom a további válaszokat, tapasztalatokat!
Nálam inkább megemelte az amúgyis magas libidómat, rosszúlléteim se voltak tőle, én se híztam fél év után sem, inkább fogytam, nem volt étvágyam, meg kihajtotta belőlem a vizet, sokat pisiltem, kb 55 kiló voltam most vagyok 49, és eddigis vékony voltam.
Igaz sokkal isegesebb vagyok, nagyok a hangulatingadozásaim.
Meg egyszer volt hüvelygombám, de az más bogyó szedése alatt is kijött mint mellékhatás. A vérzésem sose ovlt rendszeres, pedig 25 leszek, de ez rendbehozta, ahogy a cickafarkfű tea is :)
A cisztáim kezdenek felszívódni, mer pco s vagyok amúgy, és elvileg lehet majd babám, ha abbahagyom a bogyókat és próbálkoznánk :)
amugy nekem a pco ellenére nem volt se hízás, se pattanásaim, se erősebb szőrnövekedés, se cukorprobléma.
Ez ritkaság.
ja és mindez nálam örökletes, csak az apámon, tesómon, meg anyai unokatesóimon úgy jött ki, hogy a pajzsmirigyükkel volt gond.
Mind endokrinológiára járunk,
az én esetemben a magas prolaktint az agyalapi mirigy daganat okozta
jaja, lehet neked akkor nem szabad nagyon bogyókat szedned
aki depressziós, cukros, esetleg daganatos, máj problémái vannak, vagy vérnyomás gondok az se szedhet ilyesmit nagyon.
Hát mindenkinek a szervezete másként reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!