Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehetnek ilyen pofátlanok? (Bővebben lent. )
Ma szeretkeztünk a barátnőmmel,amikor is megtörtént amitől a legjobban féltünk,elszakadt a gumi... (kb 1 év alatt ez volt az első). Még nem mentem el,viszont előváladék volt...
Gyorsan kimostuk ott,felhívtuk rögtön anyukáját,hogy akkor elkéne menni 72órásért...
Eljött a munkahelyéről,és el is mentek a körzeti nőgyógyászhoz (vagy mi,ahol felírják).
5-ig volt rendelés,de már kb. 4kor ott voltak,és voltak előttük 10-en.
Erre kijelentették ott az asszisztensek,hogy 5 órakkor mehet mindenki haza,mert utána mert már nem fogadnak.
Elmondták mi a probléma,és hogy csak felszeretnék gyorsan íratni,mert azért minél előbb jobb lenne... erre flegmán rávágta az orvos/vagy aszisztens,hogy őt nemérdekli,jöjjenek vissza holnap reggel 7-re...
Most komolyan hogy lehetnek ilyen pofátlanok? Meddig tartott volna felírni? 5 perc? Fontosabb nekik az hogy 5 perccel hamarabb tudják levenni a munkaruhájukat,minthogy kockáztassanak egy nem várt terhességhet?
Oké,hogy még van idő,de attól még minél előbb annál jobb,és az idegesség is egyre csak nő...
Undorító ez a magyarországi betegellátás (kinek inge...)
18/f
azóta már bevette... 18 lesz fél év múlva,tehát még nem írják fel neki.
"... hogy egyáltalán nem védekeznek, csak megszakítással. évek óta. "
gratulálok
"18 lesz fél év múlva,tehát még nem írják fel neki. "
De k.vára felírják. Nem kell hozzá anyuci vagy apuci. Szóval feleslegesen rángatta haza az anyját, simán elmehetett volna és elintézhette volna.
Csak műtéthez kell szülői beleegyezés.
Érdekes, hogy szexelni tud, de ahhoz, hogy egyedül orvoshoz menjen, ahhoz még gyerek...
mintha problémád lenne a szövegértéssel.
többször hangsúlyosan kiemeltem, hogy én nem élek nemi életet védekezés nélkül, viszont több olyan párt ismerek, akik igen.
mi lenne, ha nem dugnátok, hanem tanulnátok még egy kicsit? mondjuk biológiát.
egyáltalán nem volt indokolt 72órást bevenni, ha nem élveztél bele. csak jól összebasztátok a szervezetét.
"Még nem mentem el,viszont előváladék volt... "
és ovulációs időszakban volt.
De nem fogunk kockáztatni,szerintem egy tabletta olcsóbb,és fájdalommentesebb mint a szülés&gyermeknevelés.
Kevés az esély hogy teherbe essen,de jobb félni.
Ti meg éljétek úgy az életeteket ahogy jól esik
"De k.vára felírják. Nem kell hozzá anyuci vagy apuci."...
Oké,akkor eddig tévhitben éltem.Mi úgy tudtuk,baj nem lett belőle...
"mintha problémád lenne a szövegértéssel.
többször hangsúlyosan kiemeltem, hogy én nem élek nemi életet védekezés nélkül, viszont több olyan párt ismerek, akik igen. "
és én ezt hol cáfoltam meg?
"mi lenne, ha nem dugnátok, hanem tanulnátok még egy kicsit? mondjuk biológiát. "
ha valami biológiai kérdést tennék fel a szex-el kapcsolatban,akkor azt kérdeznéd,hogy miért ilyenekkel foglalkozunk,miért nem csak próbáljuk élőben? (tapasztalatok alapján...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!