Mért ilyen pofátlanok itt az emberek?
Figyelt kérdés
Válaszolok egy kérdésre, mielőtt kilépek, megnézem írt-e vissza: semmi. aztán másnap is megnézem: semmi. megint, megint, megint: semmi. Szépen köszönök, normális választ adok, semmi. Legalább annyit mondhatna, hogy kösz, vagy már próbáltam, hogy érezze az embe hogy jót tett valakinek azzal, hogy válaszolt. De ez az öröm sem lehet meg :( . (Tisztelet a kivételnek)2011. aug. 27. 20:04
1/3 anonim válasza:
Ha tényleg jelentőségteljes a kérdés és a válsz is akkor megértelek, de egy csomó esetben szerintem semmi szükség visszajelzésre mert csak egy-két szavas a válasz és kézenfekvő.
2/3 anonim válasza:
Ha azért válaszolsz, hogy megköszönjék az már régen rossz. Nekem volt itt egy két megható eset... pl amikor az én ötletem alapján jöttek össze emberek, (ő megköszönte :) vagy amikor egy épp haldokló kislány írt ide.
Szóval akinek van mondandója az közli ne félj.
3/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy várt még választ? Az sem ritka, hogy valaki vár több választ, és utána egyszerre megköszöni őket.
Én max. ha visszakérdezek, vagy kíváncsi vagyok a fejleményekre, szoktam visszanézni a kérdéshez. Csak azért hogy megköszönték-e, az annyira érdekel. Nyilván olyan helyre nem válaszolnék, ami nagy fáradtság pl. nem fogok 3 oldal idegennyelvű szöveget lefordítani egy gyik-es kérdezőnek. Lehet, ha ilyenekre vetemednék, bántana, hogy meg sem köszönik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!